<7 اسفندبا بهترین انتخاب و حضوری گسترده
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 1243
نویسنده : کامران وزیری
 
 
افسران - 7اسفند آری به فرمان امام مان و نه به دشمنان مان،  با بهترین انتخاب و حضوری گسترده

 

آری به فرمان امام مان و نه به دشمنان مان،


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: هفتم اسفند، انتخابات مجلس خبرگان ومجلس شورای اسلامی، حماسه ای دیگر ,



بازدید : 1309
نویسنده : کامران وزیری

ارتش سوریه

تسلط ارتش سوریه بر منطقه «کنسبا» در حومه شمالی لاذقیه،  عبور ۵۰۰ فرد مسلح از مرزهای ترکیه برای پیوستن به تروریست ها در اعزاز و ورود کمک های انسانی به مناطق مختلف از مهمترین تحولات سوریه است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه المنار، ارتش سوریه در پی درگیری با گروه های مسلح تروریست، بر منطقه «کنسبا» در حومه شمالی لاذقیه تسلط یافت. یک منبع نظامی سوری اعلام کرد که یگان های ارتش و نیروهای مسلح سوریه با همکاری گروه های دفاع مردمی امنیت و ثبات را به منطقه کنسبا بازگرداندند.

ارتش سوریه با تسلط بر «کنسبا» به میزان زیادی ورودی حومه لاذقیه از سمت شمال شرقی را بسته و به استان ادلب نزدیکتر شد. ارتش سوریه با تسلط بر این منطقه به ۳ کیلومتری ادلب و ۱۳ کیلومتری جسرالشغور رسیده و به مرزهای ترکیه نزدیکتر شد.

از زمان آغاز عملیات نظامی ارتش سوریه ۷۵۰ کیلومترمربع از لاذقیه آزاد شده و ۱۳۵ کیلومترمربع یعنی ۱۸ درصد آن در دست تروریست‌ها و گروه‌های مسلح قرار دارد که از جمله آنها می توان به کبانی، شحروره، البیضاء، بیت جناورو، الکنده و برخی مزارع کوچک اشاره نمود.

از سوی دیگر ورود کاروان های کمک های انسانی به مناطق تحت محاصره در سوریه نیز انجام شد. در همین راستا ۶۲ کامیون از کمک های انسانی به مضایا در حومه دمشق، ۳ کامیون به شهر الزبدانی و ۳۰ کامیون از این کمک ها نیز وارد المعضمیه در حومه غربی دمشق شد. ۱۸ کامیون بزرگ از کمک ها نیز وارد دو منطقه تحت محاصره کفریا و الفوعه در حومه شمالی ادلب گردید.

در همین حال مرکز موسوم به دیده بان حقوق بشر سوریه از عبور ۵۰۰ فرد مسلح از گروه های تروریستی از مرزهای ترکیه برای پیوستن به دیگر تروریست ها در شهر اعزاز سوریه خبر داد. این مرکز اعلام کرد که عبور این تروریست ها توسط مقامات ترکیه و برای مقابله با پیشروی نیروهای کرد که در آستانه رسیدن به اعزاز هستند، انجام گرفته است.

این در حالی است که گروه های تروریستی موجود در منطقه «مارع» نیز سلاح ها و مهمات سنگین خود را از این منطقه خارج نموده و به منطقه «کفرکلبین» در جنوب شرقی اعزاز منتقل کردند.

لازم به ذکر است که ۳۵۰ تروریست مسلح ۱۴ فوریه از گذرگاه مرزی «اطمه» وارد سوریه شده و به سمت «اعزاز» و «تل رفعت» حرکت کردند. نیروهای کرد علیرغم بمباران توپخانه ای ارتش ترکیه، روز دوشنبه بر تل رفعت تسلط یافتند.

خبر دیگر اینکه بنا بر اعلام مرکز موسوم به دیده بان حقوق بشر سوریه ۱۵ غیرنظامی روز پنج شنبه در حملات ائتلاف بین المللی به سرکردگی آمریکا به مناطق تحت سیطره داعش در استان حسکه در شمال شرقی سوریه کشته شدند. در این حملات که ۴ روستای تحت سیطره داعش در حومه جنوبی حسکه را هدف قرار داده بود ۱۵ غیرنظامی از جمله ۳ کودک کشته شدند و شمار قربانیان رو به افزایش است.

به این ترتیب شمار غیرنظامیانی که در حملات هوایی ائتلاف بین المللی به حومه جنوبی حسکه ظرف سه روز گذشته کشته شده اند به ۳۸ نفر افزایش یافت. پیش از این ۸ غیرنظامی روز چهارشنبه در حملات هوایی ائتلاف به منطقه الجایر در جنوب غربی حسکه کشته شده بودند. در حملات روز دوشنبه ائتلاف به منطقه الشدادی نیز ۱۵ نفر کشته شدند.


:: موضوعات مرتبط: امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: سوریه , محور مقاومت , محو تدریجی تکفیری ها ,



خطر جنگ جهانی سوم!!!
نوشته شده در 24 / 11 / 1394
بازدید : 1365
نویسنده : کامران وزیری

 مدودف

نخست وزیر روسیه درباره خطر وقوع "جنگ جهانی جدید" در صورت حمله زمینی خارجی به سوریه هشدار داد.

"دیمیتری میدویدویف"، نخست وزیر روسیه که نماینده این کشور برای شرکت در کنفرانس امنیتی مونیخ است در گفتگو با "هندلز بلات" آلمان درباره وقوع جنگ جهانی سوم در سایه بحران سوریه هشدار داد.

وی به ائتلاف ضد داعش به رهبری آمریکا در سوریه درباره عملیات نیروهای زمینی عربی هشدار داد و گفت: مذاکرات بهتر از ایجاد یک جنگ جهانی جدید است.

نخست وزیر روسیه در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: همه طرف‌ها باید مجبور به نشستن بر سر میز مذاکره شوند به جای اینکه یک جنگ جهانی جدید را به راه بیاندازند.

عربستان سعودی و امارات عربی متحده اخیرا درباره اعزام نیروهای زمینی به سوریه اعلام آمادگی کرده‌اند.

میدویدیف در این باره اظهار داشت که آمریکایی‌ها و شرکای عربی ما باید به خوبی این مسئله را مورد ارزیابی قرار دهند که آیا آنها یک جنگ دائمی را می خواهند. یک پیروزی سریع در چنین جنگی ممکن نیست.

به گفته نخست وزیر سوریه، چنین امری غیرممکن است بخصوص در جهان عرب که همه در برابر هم مبارزه می کنند. به جای آن باید آمریکا و روسیه فشار روی همه احزاب جنگی ایجاد کنند برای اینکه یک راه حل مذاکرات در سوریه به دست آید.

میدویدیف همچنین انتقاد شدیدی به سیاست پناهندگان مرکل وارد کرده و از اروپا درخواست کرد که به تحریم‌ها علیه مسکو پایان دهد.


:: موضوعات مرتبط: امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: روسیه , هژمونی جدید خاورمیانه , خطرشروع جنگ جهانی سوم ,



بازدید : 1173
نویسنده : کامران وزیری

گفتگو با دکتر محمد حسینی سفیر سابق ایران در عربستاندر نشست بررسی تحولات عربستان در خبرگزاری مهر به تاریخچه کاهش قیمت نفت توسط سعودی ها اشاره و سناریوی ریاض برای ورود به سوریه تشریح شد.

گروه بین الملل: سمیه خمارباقی: عربستان طی ماه های گذشته و به ویژه با روی کار آمدن «سلمان بن عبدالعزیز» آبستن حوادثی بوده است که همگی ناشی از تصمیم گیری های نابخردانه شاهزاده های کم تجربه سعودی است، عزل و نصب های گسترده، شعله ور کردن جنگ یمن، کاهش قیمت نفت، اعدام آیت الله شیخ نمر النمر و در نهایت پیشنهاد اعزام نیروی زمینی به سوریه به بهانه مقابله با گروه های تروریستی از جمله تصمیمات شاهزاده های سعودی به شمار می رود. خبرگزاری مهر به همین مناسبت نشستی را با حضور سید محمد حسینی سفیر سابق ایران در عربستان برگزار کرد که مشروح آن از نظر می گذرد:

* متعاقب کاهش قیمت نفت برخی معتقد هستند که این موضوع باعث کاهش ذخائر ارزی عربستان شده و نهایتا این کشور قادر نخواهد بود اهداف بلند پروازانه خود را در منطقه دنبال کند آیا شما با این دیدگاه موافق هستید؟

عربستان مثل سایر کشورهای عضو اوپک که بخش عمده ای از درآمد آن ناشی از نفت است طبیعی است که بحث کاهش یا افزایش قیمت نفت نقش بسزایی در توان اقتصادی آن دارد اما همانطور که اشاره کردید خوشبینی های مثبتی وجود داشت و تصور بر آن بود که عربستان جزء کشورهایی است که کاملا به نفت وابسته است و سایر منابع دیده نمی شد در حالی که عربستان در طول دهه های گذشته چون کمتر دچار بحران و کودتا و مشکلات ساختاری بوده توانسته است در گذر زمان درآمدهای زیادی کسب کند، سرمایه گذاری های عمده ای انجام داده است مخصوصا در دوران بحران اقتصادی آمریکا، سعودی ها از شرایط کاملا استفاده کردند و خیلی از شرکت هایی که بنا به دلایلی در آستانه ورشکستگی بودند را خریدند و سود کلانی بردند. عربستان بنابراین کشوری نیست که فقط متکی به نفت باشد هم درآمدهای حاصل از شرکت های بین المللی و سرمایه گذاری های اساسی که در دنیا مخصوصا در آمریکا، آسیا و اروپا انجام داده است هم به لحاظ ذخایر ارزی فراوانی که اندوخته بود (گفته می شد بیش از 700 میلیارد دلار دارای ذخایر ارزی در سال های گذشته بوده است) کشوری با این وضعیت طبیعی است با کاهش قیمت نفت حتما متضرر می شود به عنوان بزرگترین تولیده کننده نفت اما اینکه بتواند در عرض یک تا دو سال تاثیر منفی بر اقتصاد عربستان بگذارد اینطور نیست اما اینکه چند سال بتواند با این وضعیت ادامه دهد مشخص نیست. سعودی ها مایل نیستند این داستان را تا سالیان سال ادامه دهند. سعودی ها به دنبال این بودند در کوتاه مدت ضربه سنگینی به ایران وارد شود چون این تجربه را قبلا داشته اند یکبار در سال های 55 و 56 و بار دیگر در دوران جنگ ایران و عراق در سال 66 که قیمت نفت به شدت کاهش پیدا کرد و بعضی تحلیلگران یکی از دلایل موافقت ایران با قطعنامه 598 را همین فشار اقتصادی ناشی از کاهش قیمت نفت از سوی عربستان می دانند. لذا در کوتاه مدت عربستان متضرر شده اما این بدین معنی نیست که کل ساختار اقتصادی این کشور دچار مشکلات جدی شده و نتواند در کوتاه مدت هزینه های جنگی در یمن و مناطق دیگر را تحمل کند اما در درازمدت قطعا کاهش قیمت نفت به عربستان خسارت وارد خواهد کرد کما اینکه اکنون ذخائر ارزی آن به شدت کاهش پیدا کرده است.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بین الملل , تاریخی , ,
:: برچسب‌ها: ایران،عربستان،تقابل های تاریخی! ,



بازدید : 1185
نویسنده : کامران وزیری

 مولود چاووش اوغلو

مولود چاووش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه،‌ می‌گوید عربستان سعودی برای ادامه نبرد علیه نیروهای داعش جنگنده‌های خود را به ترکیه اعزام خواهد کرد. وی همچنین اعلام کرد که "می‌توانیم [در سوریه] وارد عملیات زمینی شویم."

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، چاووش‌اوغلو که برای شرکت در کنفرانس امنیتی مونیخ در آلمان به سر می‌برد در گفتگو با خبرنگاران تأکید کرد که ترکیه و عربستان سعودی برای مبارزه با داعش از همان ابتدا خواهان عملیات زمینی بودند.

وی گفت:‌ "در تمام جلسات ائتلاف اعلام کردیم که اگر قرار است با داعش مقابله شود نیاز به یک استراتژی جامع و نتیجه‌محور داریم."

وزیر خارجه ترکیه در ادامه با تأکید بر اینکه "عملیات نظامی لازم است" افزود: "ترکیه، عربستان، همه ما، گفتیم که اگر این استراتژی وجود داشته باشد، می‌توانیم وارد عملیات زمینی شویم. برخی می‌گویند ترکیه علاقه‌ای به نبرد با داعش ندارد. اما محکم‌ترین پیشنهادات را نیز ترکیه ارائه می‌کند. اکنون عربستان به پایگاه اینجیرلیک ترکیه هواپیما می‌فرستد. آنها فعالیت‌های ارزیابی نیز در این پایگاه انجام داده‌اند. اکنون چند هواپیما اعزام خواهند شد، تعداد آنها هنوز مشخص نیست."

چاووش اوغلو ادامه داد: "[عربستان] گفت که اگر لازم باشد سرباز نیز اعزام می‌کند. این نشان می‌دهد که عربستان سعودی در نبرد علیه تروریسم در سوریه مصمم است."

چاووش‌اوغلو در پاسخ به این سؤال که "آیا سربازان عربستان ممکن است روزی از مرز ترکیه وارد سوریه شوند؟" گفت: "این یک درخواست منوط به آینده است نه چیزی که درباره آن برنامه‌ریزی شده است. عربستان سعودی هواپیما اعزام می‌کند و گفته است که در صورت لزوم برای عملیات زمینی نیز سرباز اعزام خواهد کرد."

وی افزود: "تاکنون روسیه خلاء قدرت در سوریه را پر کرده است. صدای هیچ کس هم در برابر روسیه در نمی‌آید. قوی‌ترین اعتراض‌ها را ترکیه می‌کند. روسیه به بمباران‌ها ادامه می‌دهد. این کشور 12 درصد داعش و 88 درصد مخالفین را هدف قرار می‌دهد."


:: موضوعات مرتبط: امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ترکیه،عربستان،حامیان تروریسم،ائتلاف حمایت ازتروریسم تکفیری ,



بازدید : 1247
نویسنده : کامران وزیری

یک وبگاه انگلیسی ویژه امور تسلیحاتی نوشت: جنگنده‌های سوخو -۳۰ فلانکر به طور قابل توجهی توان تنزل یافته نیروی هوایی ایران را بهبود می‌بخشد.

خبرگزاری فارس: سوخو -۳۰ به‌طور قابل توجهی توان عملیاتی نیروی هوایی ایران را افزایش می‌دهد/ تهران-مسکو در آستانه توافق بزرگ تسلیحاتی

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وبگاه انگلیسی «جینز دیفنس» که ویژه امور نظامی است، اخیرا در گزارشی با اشاره به گام ایران در خرید جنگنده های «سوخو -30 فلانکر» نوشت: سوخو -30 به طور قابل توجهی توان  عملیاتی نیروی هوایی ایران را بعد از دهه‌ها تحریم‌های بین‌المللی به ویژه در امر تسلیحاتی  که موجب مختل شدن فعالیت‌هایش شده است، افزایش خواهد داد.

جینز دیفنس در ادامه با اشاره به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس مورخ دهم فوریه سال جاری در زمینه تلاش ایران در خرید آخرین نسل جنگنده‌های سوخو 30 فلانکر از روسیه نوشت: «حسین دهقان وزیر دفاع ایران در سخنان خود اشاره نموده است که کشورش قصد دارد علاوه بر خرید، در تولید این جنگنده  نیز مشارکت داشته باشد.»

بر اساس این گزارش، اعلام این خبر آخرین اشاره به آماده شدن تهران و مسکو برای توافق تسلیحاتی بزرگ بعد از رفع تحریم‌ها است. روسیه نیز بعد از اعلام رفع تحریم‌ها به فوریت اشتیاق خود برای ارسال جنگنده‌های میگ یا سوخو به متحد اصلی خود در منطقه را اعلام کرد.

جینز دیفنس نوشت: نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران (IRIAF) نیاز مبرمی به سرمایه گذاری مجدد بر ناوگان جنگنده‌های فرسوده و غیر قابل خدمات دهی‌اش دارد که بسیاری از آن‌ها را در دهه هفتاد میلادی از آمریکا خرید یا در جریان عملیات موسوم به «توفان صحرا» علیه عراق در دهه نود میلادی از این کشور به دست آورد.

وبگاه ذکر شده نوشت: قبل از انقلاب اسلامی ایران، آمریکا به شاه ایران حدود 500 فروند از آخرین نسل جنگنده‌ها و بالگردهای نظامی را فروخت که مشهورترین آن‌ها اف -14 تام کت ، اف- 4 ای و دی شرکت مک دانل داگلاس، اف -5 ای و اف ، هو. پیمای باربری هرکولاس C-130E/H Hercules و بوئینگ 707 ، هواپیمای ارویونت P-3F و بالگردهای شینوک CH-47A، و کبرا AH-1 فروخت.

جنگنده سوخو-30 جنگنده دو موتوره و دو سرنشینه مدرن و بسیار چابک است که توسط شرکت سوخو در روسیه ساخته شده است . این جنگنده چند منظوره برای تمام شرایط آب و هوایی طراحی شده و بسیار مناسب ماموریت های هوا به هوا و هوا به سطح است . این هواپیما ویژگی توانایی خلبان خودکار در تمام مراحل پرواز از جمله پرواز کم ارتفاع را دارد . برد عملیاتی این جنگنده 1500 کیلومتر است و با مخزن اضافی سوخت 3000 کیلومتر که با استفاده از سامانه سوخت گیری هوایی می‌توان آن را تا 5200 کیلومتر (3200 مایل) افزایش داد. این هواپیما نمونه ارتقا یافته جنگنده سوخو -27 است.


:: موضوعات مرتبط: نظامی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران،روسیه،شرکای راهبردی،منافع مشترک امنیتی، جنگنده سوخو30 ,



بازدید : 1363
نویسنده : کامران وزیری

جنگنده سوخو 30

در جریان سفر وزیر دفاع به روسیه در هفته آتی، احتمالا قرارداد خرید جنگنده سوخو ۳۰ از این کشور به امضای طرفین می‌رسد.

به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری تسنیم، سردار حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح دوشنبه و سه شنبه هفته آینده راهی مسکو می‌شود تا در خصوص روابط دو جانبه و خرید تجهیزات دفاعی از این کشور با مسئولان عالی روس، مذاکره و گفت‌و‌گو کند.

یکی از مهمترین موضوعات در روابط ایران و روسیه که وزیر دفاع اخیرا آن را علنی کرد، موضوع خرید جنگنده سوخو 30 از کشور روسیه است. سردار دهقان در این باره گفته بود: امروز نیاز داریم توجه جدی به نیروی هوایی و جنگنده‌ها شود و هواپیمایی که متخصصان در ستادکل اعلام کردند، هواپیمای سوخو روسی بود که آن را مطرح کردیم و علاقمندیم در ساخت و تولید اقلام مورد نیاز شراکت و همکاری داشته باشیم.

وزیر دفاع  همچنین تاکید کرده بود که، "در حال حرکت به سمت انعقاد قرارداد خرید جنگنده سوخو 30 از روسیه هستیم."

حالا چند روز پس از این سخنان مهم وزیر دفاع، خبرگزاری اسپوتنیک روسیه گزارش داده است: ممکن است در جریان بازدید حسین دهقان وزیر دفاع ایران از مسکو در روزهای 15 و 16 فوریه، قرارداد تحویل هواپیماهای جنگنده سوخو 30 به تهران را امضا کند.

وزیر دفاع قرار است که در این سفر با با ولادیمیر کوژین دستیار رئیس جمهور، دمیتری راگوزین معاون نخست وزیر و سرگئی شایگو وزیر دفاع روسیه دیدار کند.


:: موضوعات مرتبط: نظامی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران , روسیه , روابط راهبردی , خریدتجهیزات نظامی , جنگنده سوخو30 ,



بازدید : 1232
نویسنده : کامران وزیری

 معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش از برنامه این نیرو برای نصب موشک های کروز هواپایه نصر بر روی جنگنده های تامکت خبر داد.

خبرگزاری فارس: موشک کروز «نصر» برروی جنگنده F-14 نصب می‌شود

امیر عزیز نصیرزاده معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش در حاشیه راهپیمایی 22 بهمن تهران، در گفتگو با خبرنگار دفاعی خبرگزار فارس، از برنامه نهاجا برای نصب موشک های کروز هواپایه نصر بر روی جنگنده های F-14 تامکت خبر داد.

این موشک که اخیرا به صورت انبوه تحویل نیروی هوایی ارتش شده، تاکنون تنها بر روی جنگنده F-4 فانتوم نصب و تست شده است.


:: موضوعات مرتبط: نظامی , امنیتی , ,
:: برچسب‌ها: ارتش مقتدر , نیروی هوایی , بومی سازی تجهیزات نظامی , موشک کروز نصر ,



بازدید : 1200
نویسنده : کامران وزیری

۲۴ ساعت پس از آزادی شهرک «منغ»، فرودگاه نظامی این شهرک در شمال غرب سوریه (حلب) به کنترل نیروهای کُرد در آمد تا عرصه بیش از پیش بر تروریست‌های النصره تنگ شود.

خبرگزاری فارس: فرودگاه نظامی «منغ» حلب آزاد شد/ کُردها «النصره» را عقب زدند+نقشه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، منابع و فعالان کرد سوریه می‌گویند که بامداد امروز پنجشنبه، فرودگاه نظامی «منغ» درشمال حلب تحت کنترل نیروهای نظامی کرد در آمد.

بنا بر این گزارش، «نیروهای دموکراتیک سوریه»، «کمیته‌های مردمی کرد» و گروه کردی موسوم به «جیش الثوار» در درگیری‌های شهرک و فرودگاه منغ حضور داشتند.

«ریزان حدو» فعال رسانه‌ای کرد در سوریه می‌گوید نیروهای دموکراتیک و جیش الثوار به شکل کامل بر فرودگاه منغ مسلط شدند و هم‌اکنون مشغول پاکسازی محیط فرودگاه از مین‌ها و بقایای مواد منفجره است.

همچنین وبگاه خبری شبکه تلویزیونی «اورینت» وابسته به مخالفان سوریه با تایید این خبر نوشت که نیروهای نظامی حزبی که «هیثم مناع» رئیس شاخه سیاسی آن است، بر فرودگاه منغ مسلط شدند.

این اقدامات کردها پس از موفقیت اخیر عملیات نصر حلب ارتش سوریه و مقاومت در شمال حلب، انجام شد.

چند روز پیش نیز نیروهای کرد روستاهای «مرعناز»، «العلقمیة»، «الخریبة»، و «الزیارة» را در شمال شهرک‌های نبل و الزهراء تصرف کرده بودند.

هم‌اکنون منابع کرد می‌گویند که نیروهای نظامی آنان که پیش از این با تصرف روستای دیرجمال بر بزرگراه اعزاز-حلب مسلط شده بودند، با این پیشروی‌ها کاملا بر بخش غربی بزرگراه مسلط شده‌اند.

 

اهمیت فرودگاه منغ

این فرودگاه به دلیل وسعتی که دارد، کاملا بر بزرگراه اعزاز حلب مشرف است و از این حیث منطقه‌ای بسیار مهم در این منطقه به شمار می‌رود.

همچنین نزدیکی این منطقه به اعزاز شهر مرزی سوریه در مرز ترکیه اهمیت آن را دوچندان کرده است.


:: موضوعات مرتبط: امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: سوریه , پیروزی مقاومت , پریشانی رویای تروریستهای تکفیری ,



بازدید : 1211
نویسنده : کامران وزیری
 اشتاینیتز

وزیر انرژی رژیم صهیونیستی تأکید کرد که پیروزی بشار اسد در سوریه به این معنی است که ایران به مرز سرزمین‌های اشغالی نزدیک خواهد شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه صهیونیستی هاآرتص، یووال اشتاینیتز وزیر انرژی اسرائیل روز شنبه در سخنرانی در شهر بئرسبع ابراز نگرانی کرد که بهای پیروزی اسد بر داعش ممکن است حضور نظامی ایران در مرز شمالی سرزمین‌های اشغالی باشد‎.

در حالی که رژیم صهیونیستی یکی از حامیان گروه‌های تروریستی در سوریه بوده است و زخمی‌های جبهه النصره در بیمارستان‌های اسرائیل مداوا می‌شوند، این وزیر رژیم صهیونیستی گفت، موفقیت ارتش سوریه با یاری ایران و حزب‌الله برای اسرائیل این مفهوم را دارد که مرز سرزمین‌های اشغالی و ایران مشترک می‌شود.

اشتاینیتز همچنین مدعی شد که دو کشور ترکیه و قبرس نیز وضع جدید را «یک خطر» می‌دانند.

در حالی که  اسرائیل در آخرین حمله خود به غزه بیش از 2هزار نفر را به شهادت رساند که 500 تن از آنها کودک بودند این وزیر اسرائیلی گفت: «وحشی‌گری داعش دنیا را تکان داده و آرزوی شکست داعش موجب نادیده گرفته شدن تهدید ایران و حزب‌الله از سوی جامعه جهانی شده‌است».

اشتاینیتز در ادامه گفته است که تحولات سوریه از تونل‌های حماس یا حزب‌الله، برای اسرائیل خطرناک‌تر است.

یکی از سه محور اصلی مقاومت علیه اسرائیل طی سالیان گذشته کشور سوریه بوده است لذا رژیم صهیونیستی از آغاز بحران در سوریه از گروه‌های تروریستی حمایت‌های گسترده‌ای کرد.

بعد از پیروزی‌های جدید ارتش سوریه و بی‌نتیجه ماندن طرح‌های اسرائیل و برخی از کشورهای منطقه از جمله عربستان، قطر و ترکیه برای سرنگونی دولت سوریه طی چند روز اخیر آنان واکنش‌های متفاوتی به پیشروی ارتش سوریه و فروپاشی گروه‌های مسلح در سوریه داشته‌اند.


:: موضوعات مرتبط: امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: سوریه، رژیم صهیونیستی، کابوس مقاومت ,