<محرم واژه بی تکرار ........
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
محرم واژه بی تکرار ........
نوشته شده در 4 / 8 / 1393
بازدید : 551
نویسنده : کامران وزیری

http://media2.afsaran.ir/siRdZPY.jpg 

محرم آتـــــــش سجـــــاده و خـــون

محرم دفـــــتـر اولــي مــجنــــــــون

 

محرم داغ لالـــــــه نــــــــــور ديـده

محرم قـامــــت نــــخـلـي خـــمــيــده

 

محرم نـــقــش مــاه روي عـــــبـاس

محرم تـــــير پيـکان بـر لـب يـــاس

 


:: موضوعات مرتبط: مذهبی , تاریخی , ,
:: برچسب‌ها: سیدالشهداء , قیام عاشورا , درس آزادگی و آزاد مردی ,



بازدید : 1396
نویسنده : کامران وزیری
نیمی از خبرنگاران‌ خارجی رابط اطلاعاتی‌اند/ نمی‌دانم بعد از انتشار کتابم چقدر زنده‌ می مانم/ جوانان راه مرا نروند

ادو اولفکات با اعلام این که نیمی از خبرنگاران‌ خارجی رابط اطلاعاتی‌اند، گفت: اگر من جای ایران بودم اجازه نمی دادم هیچکدام از این خبرنگاران وارد ایران شوند.

خبرگزاری فارس: نیمی از خبرنگاران‌ خارجی رابط اطلاعاتی‌اند/ نمی‌دانم بعد از انتشار کتابم چقدر زنده‌ می مانم/ جوانان راه مرا نروند 
سایت مشرق در گزارشی نوشت: وقتی یک خبرنگار، گروهی کوهنورد و یا یک ماهیگیر غربی در خاک کشورمان به جرم جاسوسی دستگیر می شوند همه سازمان های حقوق بشری، مقامات سیاسی و رسانه های جمعی کشورهای غربی و متحدین آنها در منطقه عزم خود را جزم می کنند تا به هر نحوی شده این افراد آزاد شوند. از طرف دیگر افرادی هم در داخل کشور پیدا می شوند که هم کلام با غربی ها شروع به بحث جدل می کنند که چرا مانع از فعالیت خبرنگاران و توریست ها میشویم و حالا مثلا یک دختر کوهنور مگر چه کار ممکن است انجام دهد، چرا باعث اینقدر دنبال دردسر می گردیم؟ "ادو اولفکات" خبرنگار روزنامه آلمانی "فرانکفورتر آلگماینه" در زمان جنگ ایران و عراق، خبرنگار اعزامی این روزنامه به مناطق جنگی عراق بود و اطلاعات و اسناد مهمی نیز درباره حمایت‌های آلمان از صدام جمع‌آوری کرده است. وی در کتاب اخیر خود به نام "خبرنگاری فروخته‌شده" اسامی خبرنگارانی را افشا کرده است که در شبکه‌های اطلاعاتی غربی و به خصوص آمریکایی فعالیت می‌کنند و وظیفه حمایت رسانه‌ای از واشنگتن را دارند. 

:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , نظامی , امنیتی , بین الملل , تاریخی , ,
:: برچسب‌ها: ایران , جنگ تحمیلی , ن , م مقتدر , عراق , حمله شیمیایی , آلمان , کمک تسلیحاتی , اهداف پنهان ناشناخته بعد از حفر تونل!!! ,



بازدید : 1247
نویسنده : کامران وزیری
 
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در مراسم رونمایی از کتاب تکاوران نیروی دریایی در خرمشهر گفت: از فرمانده نیروی دریایی ارتش می‌خواهیم که به فرماندهانش ابلاغ کند تا آنهایی که خاطراتی برای گفتن دارند به بیان آن پرداخته و اجازه ثبت آن را بدهند.
 

به گزارش خبرنگار مهر مراسم رونمایی از کتاب تکاوران نیروی دریایی در خرمشهر عصر امروز با حضور امیر دریادار سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی و حجت الاسلام سید مهدی خاموشی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در تالار مهر حوزه هنری برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام خاموشی در سخنانی اظهار داشت: جنگ ما و دفاع ما در مقابل صدام و عراق نبود، داستان دفاع ما داستان دنباله‌داری است که امروز هم در خارج از مرزهای ما ادامه دارد. انقلاب ما و آزادی که با جانفشانی نیروهای ما در پی آن محقق شد برای ما چنان عزتی آورده است که مانند یک سرمایه عظیم تمامی اطراف ما را پر کرده است و به همین خاطر است که انقلاب را جنبشی دنباله‌دار می‌دانیم.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: من به شخصه خودم هنوز عملیات والفجر 8 را به یاد دارم. در لحظه‌ای بالای سر خودم 32 فروند هواپیمای عراقی را دیدم و وقتی که ما را به آن سوی فاو بردند، با چشم خود دیدیم که دنیا چکار با ما می‌کند. صدام در جنگ ما عددی به حساب نمی‌آمد مزدوری بود که امروز دیگر وجود ندارد.

خاموشی ادامه داد: افتخار دارم که با بزرگ مردانی در طول دوران دفاع مقدس آشنا شده ام که امروز می‌توانیم به وجودشان افتخار کنیم. آنها سرمایه ایران هستند، سرمایه‌ای از جنش جهاد و شهامت که بدلی ندارند. کسی که در جهاد باشد اتفاقاتی را می‌بیند که شاید برای خیلی ها بسیار غریب باشد، اما همین اتفاقات تنها در یک کشور اهل بیتی امکان رخداد دارد.


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , نظامی , تاریخی , ,
:: برچسب‌ها: ارتش مقتدر , نیروی دریایی راهبردی , جنگ تحمیلی , خاطرات ماندگار ,



بازدید : 1216
نویسنده : کامران وزیری
شاید برایتان جالب باشد اگر بدانید امام رضا(ع) در زمان هجرت‌شان از مدینه تا مرو، بیش از 4 ماه حضور در ایران را تجربه کردند و در این راه ، مسیری 1200 کیلومتری از آبادان تا نیشابور و سرخس را طی کردند.
 
 هفته‌نامه «همشهری جوان» در گزارشی جالب از نحوه ورود امام رضا(ع) به خاک ایران نوشت: اولین سال قرن سوم، سال خاصی برای ایران بود. سالی که ایران، میزبان امام رضا (ع) شد. در این سال، امام رضا(ع) که در آن زمان 52 سال داشتند، با عبور از اروند رود در تاریخ ۸ صفر ۲۰۱ ه. ق (۱۹ شهریور ۱۹۵ شمسی) وارد ایران شدند و در تاریخ ۲۳ جمادی الثانی (۱ بهمن ۱۹۵ شمسی) از کشورمان خارج شدند. به‌این ترتیب امام رضا(ع) ۱۳۲ روز (۴ ماه و ۱۲ روز) در ایران بودند. تاریخ حرکت و ورود امام به شهرهای مختلف این طور در تاریخ نامه‌ها آمده است؛ (تمام اتفاقات در سال ۲۰۱ قمری مصادف با ۱۹۵ شمسی روی داده است.)

ـ حرکت از مدینه، پنج‏شنبه ۱۵ محرم /۲۷ مرداد

ـ ورود به بصره، دوشنبه ۳ صفر/۱۴ شهریور

ـ حرکت از بصره، شنبه ۸ صفر/۱۹ شهریور

ـ ورود به اهواز، یکشنبه ۱۶ صفر/۲۷ شهریور

ـ حرکت از اهواز، دوشنبه ۱۶ ربیع‏‌الاول/۲۵ مهر

ـ ورود به شیراز، سه‌‏شنبه ۲۶ ربیع‌‏الاول/۵ آبان

ـ حرکت از شیراز، سه‏‌شنبه ۱ ربیعالثانی/۱۰ آبان

ـ ورود به یزد، چهارشنبه ۱۵ ربیع‌الثانی/۲۵ آبان

ـ حرکت از یزد، یکشنبه ۲۰ ربیع‌الثانی/۲۹ آبان

ـ ورود به نیشابور، سه‌‏شنبه ۷ جمادی‏‌الاولی/۱۵ آذر

ـ حرکت از نیشابور، جمعه ۱ جمادی‌الثانی/۹ دی

ـ ورود به سناباد طوس، یکشنبه ۳ جمادیالثانی/۱۱ دی

ـ ورود به سرخس، جمعه ۸ جمادی‌الثانی/۱۶ دی

ـ حرکت از سرخس، شنبه ۲۳ جمادی‌الثانی/۱ بهمن

ـ ورود به مرو، جمعه ۲۹ جمادیالثانی/۷ بهمن

 1200 کیلومتر قدم‌گاه خورشید هشتم

امام رضا در مسیر ۳۴۵۰ کیلومتری مدینه تا مرو، درست قطر جنوب غربی به شمال شرقی ایران را طی کرد. قطری به طول ۱۲۰۰ کیلومتر از آبادان تا سرخس و از شهرهای اهواز، رامهرمز، بهبهان، شیراز، ابرکوه، یزد، نیشابور و سرخس عبور کرد. امام، ۱۴۴ کیلومتر دیگر هم پیش رفت تا به مرو که الان در ترکمنستان قرار دارد، وارد پایتخت موقت مامون بشود. در آن دوران، مبنای فاصله، فاصله بین دو توقفگاه یا منزل بود و مثلا می‌گفتند بین دو شهر، ۳ منزل راه است. فاصله ۲ منزل، مسیری است که یک مسافر در روز طی می‌کند و تقریبا، ۲۴ کیلومتر می‌شود. بنابراین اگر دیدید در کتابی تاریخی نوشته شده، شهری در فاصله ۳ منزلی شهر دیگر است باید ۳ را در ۲۴ ضرب کنید و به عدد ۷۲ کیلومتر می‌رسید. بر همین مبنا، فواصل شهرهایی که امام رضا رفته اند و در کتاب‌های تاریخی به صورت فواصل منزلی نوشته شده، بعد از ضرب در ۲۴ به کیلومترهای زیر تبدیل می‌شود. نکته مهم این است که جاده‌های آن دوران با جاده‌های فعلی فرق دارد و دیگر اینکه کاروان امام از مسیرهای کم تردد و نا‌شناس می‌رفت تا با هجوم مردم روبرو نشود. با در نظر گرفتن این نکات، مسیر به شرح زیر طی شده است؛

مدینه - بصره: ۴۳۲ کیلومتر

بصره – اهواز: ۲۱۶ کیلومتر

اهواز – شیراز: ۲۶۴ کیلومتر

شیراز – یزد: ۲۱۶ کیلومتر

یزد – نیشابور: ۳۸۴ کیلومتر

نیشابور - سناباد طوس: ۶۰ کیلومتر

سناباد طوس - سرخس: ۱۰۰ کیلومتر

نیشابور- سرخس: ۱۴۴ کیلومتر

سرخس - مرو: ۱۴۴ کیلومتر


:: موضوعات مرتبط: مذهبی , تاریخی , ,
:: برچسب‌ها: امام رضا(ع) , ورود به ایران , عظمت ایران , رحمت پروردگار ,



رئیسعلی دلواری کیست؟
نوشته شده در 20 / 5 / 1393
بازدید : 1276
نویسنده : کامران وزیری
 نظامیان انگلیسی در 17 مرداد سال 1294 بوشهر را اشغال کردند، با مقاومت مردم محلی به رهبری رئیسعلی دلواری قهرمان رشید جنوب روبه رو شدند و در نهایت با دسیسه و مکر توانستند این قهرمان را به شهادت برسانند.
خبرگزاری فارس: رئیسعلی دلواری کیست؟

 

به گزارش خبرنگار تاریخ خبرگزاری فارس،‌ رئیسعلی فرزند رییس محمد در سال 1261 شمسی در دهستانی از توابع بوشهر به دنیا آمد.

وی در عصر مشروطیت، جوانی 24 ساله، بلند همت، شجاع، در صدق و صفا کم مانند و در حب وطن و توکل به خدا، ضرب المثل بود.

اگرچه سواد و معلومات کافی نداشت، اما پاکی و سرشت و صفات حمیده او زبانزد اطرافیان بود.

دلوار زادگاه و محل فرمانروایی «رییسعلی دلواری‌» است که در کشاکش جنگ اول جهانی و در حمله انگلیسی‌ها به بوشهر، رشادت بسیاری از خود نشان داد و به شهادت رسید.

رییسعلی بعد از این که قوای انگلیس بوشهر را به تصرف خود درآوردند، به مقابله با تجاوزگران پرداخت و شکست‏‌های سنگینی بر آنان وارد کرد.

پس از اشغال بوشهر در رمضان سال 1333 قمری، نیروهای انگلیسی قصد تصرف دلوار را کردند محلی که پیش از آن، چند بار سربازان انگلیسی به آنجا یورش برده و هر بار طعم تلخ شکست را چشیده بودند.

رییسعلی همراه با یاران خود، علیه اشغالگران وارد نبرد شد و نیروهای متجاوز را که قریب به 5 هزار نفر بودند، تار و مار کرد. قیام مردم تنگستان روی هم 7 سال به طول انجامید.

مردم مبارز جنوب ایران در 2 قرن اخیر چندین بار با استعمارگران درگیر شده‌اند، اما قیام رییسعلی دلواری‌ در خلال جنگ اول جهانی نقطه عطفی در مبارزات مردم جنوب به شمار می‌رود.

نظامیان انگلیسی پس از آن که در 17 مرداد سال 1294 بوشهر را اشغال کردند، در 22 همین ماه‌، با چندین ناو جنگی و صدها سرباز هندی و انگلیسی به منطقه تنگستان یورش بردند.

رییسعلی دلواری، هنگام مبارزه با دشمنان در 12 شهریور 1294 شمسی برابر با 23 شوال 1333 قمری در سن 33 سالگی، از پشت سر هدف گلوله یکی از همراهان خائنش قرار گرفت و به شهادت رسید، اما نهضتی که او در جنوب ایران به راه انداخت تا سال‌ها مایه وحشت انگلیسی‌ها بود.

جنازه رئیسعلی دلواری مدتی در روستای کله بند در نزدیکی امامزاده‌ای دفن شد اما چندی بعد بنا بر وصیت او، به نجف اشرف انتقال یافت و در قبرستان وادی‌السلام مجددا دفن شد.


:: موضوعات مرتبط: تاریخی , ,
:: برچسب‌ها: بوشهر , شهرمردمان صبور و دلیر , رئیسعلی دلواری , نماد دشمن ستیزی ,



بازدید : 574
نویسنده : کامران وزیری

http://kazemloo.persiangig.com/other/98617071538355052532.jpg

 مجادلة طبّی خواندنی امام صادق علیه السلام با يك طبيب هندي 

ربيع حاجب مي‌گويد: روزي طبيبي هندي در مجلس منصور كتاب طب مي‌خواند، در حالي كه امام صادق علیه السلام در آنجا حضور داشت. چون از قرائت مسائل طب فراغت يافت، به امام ششم علیه السلام گفت: دوست داري از دانش خود به تو بياموزم؟

حضرت فرمود: «نه، زيرا آنچه من مي‌دانم از دانش تو بهتر است. » طبيب پرسيد: تو از طب چه مي‌داني؟

 

برای دیدن متن کامل به ادامه مطلب بروید


:: موضوعات مرتبط: مذهبی , تاریخی , ,
:: برچسب‌ها: امام_صادق_علیه_السلام و طبیب_هندی ، طب_الصادق ، جادوی حماسه ,



بازدید : 1225
نویسنده : کامران وزیری
گیتس می گوید که پادشاه سعودی از آمریکا می خواست جوانان خود را به جنگ با ایران بفرستد تا از موضع و سیاست های عربستان سعودی در خلیج فارس و منطقه حمایت کنند انگار آمریکایی ها گروگان سیاست های عربستان سعودی هستند.

عصبانیت وزیر دفاع آمریکا از پیشنهاد ملک عبدالله برای حمله به ایران

رابرت گیتس وزیر دفاع پیشین آمریکا فاش کرده است پادشاه عربستان سعودی خواستار حمله نظامی آمریکا به ایران شده بود.
به گزارش عصرایران، در بخش هایی از کتاب خاطرات گیتس با عنوان "وظیفه: خاطرات یک وزیر در جنگ" (Duty: Memoirs of a Secretary at War) به مذاکرات مقامات واشنگتن و ریاض درباره ایران پرداخته شده است.

در فصل پنجم این کتاب با عنوان "پس از عراق: جهان پیچیده" گیتس درباره نخستین دیدارش با ملک عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه عربستان سعودی در جایگاه وزیر دفاع آمریکا در تابستان 2007 سخن می گوید.
در این دیدار کاندولیزا رایس وزیر خارجه وقت آمریکا نیز حضور داشت.
در بخش هایی از این کتاب که در سایت مصری البشایر منتشر شده، گیتس می گوید این تنها دیدار عالی رتبه خارجی بود که او در آن عصبانی شد زیرا ملک عبدالله از وی خواست آمریکا نه تنها علیه اهداف هسته ای ایران بلکه علیه همه مراکز نظامی این کشور حمله نظامی همه جانبه ای انجام دهد.
ملک عبدالله در این دیدار تهدید کرد در صورتی که آمریکا به ایران حمله نکند ریاض اقدامات لازم را مستقل از دولت واشنگتن برای حفاظت از منافع خود در پیش خواهد گرفت.  
گیتس می گوید که پادشاه سعودی از آمریکا می خواست جوانان خود را به جنگ با ایران بفرستد تا از موضع و سیاست های عربستان سعودی در خلیج فارس و منطقه حمایت کنند انگار آمریکایی ها گروگان سیاست های عربستان سعودی هستند.

:: موضوعات مرتبط: امنیتی , بین الملل , تاریخی , ,
:: برچسب‌ها: آل سعود , آل فتنه , مظهر تروریسم دولتی ,



بازدید : 1287
نویسنده : کامران وزیری
یکی از رویدادهای مهم تاریخ انقلاب اسلامی، کودتای معروف نوژه بود این کودتا به دلیل آنکه قرار بود از پایگاه هوایی شهید نوژه همدان آغاز شود به کودتای نوژه معروف شد.
خبرگزاری فارس: چگونه کودتای آمریکایی نوژه کشف شد؟

 

به گزارش خبرنگار تاریخ خبرگزاری فارس، یکی از رویدادهای مهم تاریخ انقلاب اسلامی، کودتای معروف نوژه بود این کودتا به دلیل آنکه قرار بود از پایگاه هوایی شهید نوژه همدان آغاز شود به کودتای نوژه معروف شد.

آژانس جاسوسی آمریکا (سیا) به کودتای نوژه امید زیادی بسته بود و آن را ضربه نهایی و قطعی بر پیکر نظام نظام نوپای جمهوری اسلامی می‌پنداشت و اهمیت آن را بیش از تجاوز نظام صدام ارزیابی می‌کرد. به گفته سران کودتا مدتی بر سر تقدم کودتا یا آغاز جنگ تحمیلی بحث شد و سرانجام بعد از سفر بنی‌عامری به پاریس در اسفند ماه، طرح کودتا بر شروع جنگ ارجحیت یافت.

این کودتا چنان دقیق طرح‌ریزی شده که سیا موفقیت آن را قطعی می‌دانست و حتی اعلامیه‌های پیروزی آن آماده و در منازل برخی از کودتاچیان آماده بود.


:: موضوعات مرتبط: نظامی , تاریخی , ,
:: برچسب‌ها: آمریکا , ایران , دسیسه های خونین , کودتای شهید خلبان نوژه ,



بازدید : 1435
نویسنده : کامران وزیری

عملیات انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی که بعدها مسعود رجوی در صحبت‌هایش گفته که نام رمزش «الله اکبر» بود، توسط کادرهای بخش اطلاعات طراحی می‌شود، ولی توسط مرکزیت سازمان به طور مشخص مسعود رجوی، موسی خیابانی و علی زرکش تصویب نهایی می‌شود.

 به گزارش خبرنگار تاریخ خبرگزاری فارس،مهدی اصفهانیان که از سال 1348 با نام سازمانی سعید شاهسوندی در مرکزیت گروهک موسوم به مجاهدین خلق فعالیت داشت، پس از تغییر ایدئولوژیک سازمان و تحولاتی که متعاقب آن پیش آمد، به مخالفت با منش و روش مسعود رجوی پرداخت و سرانجام در خرداد سال 1367 رسما از گروهک نفاق جدا شد.

 

سعید شاهسوند

اصفهانیان که در طراحی و اجرای بسیاری از عملیات‌ها علیه نظام اسلامی از جمله انفجار حزب جمهوری اسلامی و عملیات شکست خورده فروغ جاویدان نقش‌آفرین بود، بعد از سکونت در اروپا با نگارش کتاب و مقاله و انجام گفت‌وگوهای مختلف، به نقد استراتژی مبارزه مسلحانه و روشنگری علیه دوستان سابقش پرداخت.

حادثه انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی در 7 تیر 1360 به دست عوامل گروهک تروریستی رجوی که منجر به شهادت 72 تن از مسوولان نظام و مجروحیت 28 تن دیگر شد، از مهم‌ترین رویدادهای نخستین دهه انقلاب اسلامی بود که سی و دو سال از وقوع آن گذشته است.


:: موضوعات مرتبط: تاریخی , ,
:: برچسب‌ها: گروهک نفاق , بازیچه استعمار ,



بازدید : 1481
نویسنده : کامران وزیری
 

سایت مشرق تصاویری از دکتر چمران را برای اولین بار در فضای مجازی منتشر کرد.

 
خبرگزاری فارس: تصاویر منتشر نشده از شهید دکتر مصطفی چمران

 

سایت مشرق نوشت: تصاویری که پیش روی شماست عمدتا مربوط به سال 58 می‌باشد و برای اولین بار در فضای مجازی منتشر می‌شود.


:: موضوعات مرتبط: تاریخی , ,
:: برچسب‌ها: شهید دکترچمران،مردی باویژگیهای آرمانی ,