<امیل لحود: طرح سقوط نظام سوریه عملی نمی‌شود و شکست می‌خورد.
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 1448
نویسنده : کامران وزیری

امیل لحود رییس جمهور سابق لبنان در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ایسنا در بیروت در باره تحولات سوریه گفت:

Emile Lahoud(3).JPG

از سه سال پیش که بحران سوریه آغاز شد من بر این اعتقاد بودم که تحولات سوریه در راستای تحولات مصر، لیبی و تونس است. هنگامی که این تحولات در سوریه آغاز شد از دو هفته و سه هفته و سپس از دو ماه و سه ماه برای پایان یافتن نظام در سوریه حرف زدند و من از همان روز گفتم که این دیدگاه غلطی است نه به خاطر آن که معنویات و روحیه سوری‌ها را تقویت کنم بلکه براساس شناخت دقیق من از سوریه بود. این شناخت و آگاهی را هم حتی آمریکایی‌ها هم داشتند، من از همان ابتدا گفتم که به سه دلیل مهم طرح و نقشه‌ها برای سقوط نظام پیش نخواهد رفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در بیروت، امیل لحود تصریح کرد: دلیل اول این که در سوریه یک رهبری هست که تصمیم می‌گیرد و این جایگاهی ثابت در تصمیمات کشور دارد. دلیل دوم حمایت روسیه از این نظام است که حدود بیست سال است نقشی حیاتی در این کشور دارد و اجازه نمی‌دهد مصوبات ضد سوریه از سازمان ملل و شورای امنیت عبور کند و از حق وتوی خویش استفاده می‌کند و این نه برای سوریه بلکه برای مصالح خودش است زیرا روسیه به خوبی می‌داند اگر نظام سوریه سقوط کند آنگاه عملیات انتحاری و انفجارات در قلب مسکو رخ خواهد داد. سوم این که ارتشی عقیدتی در این کشور است که متمسک به فرماندهی است و مضمحل نمی‌شود . من براساس این سه دلیل از همان ابتدا گفتم که طرح سقوط نظام سوریه عملی نمی‌شود و شکست می‌خورد.


:: موضوعات مرتبط: بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: سوریه , لبنان , محورمقاومت ,



بازدید : 1381
نویسنده : کامران وزیری
تصویری به دست آمده که منبع ارسال موشک‌های آمریکایی «تاو» برای گروه‌های مسلح فعال در سوریه را نشان می‌دهد.
خبرگزاری فارس: منبع ارسال موشک‌های «تاو» برای تروریست‌ها+عکس

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دمشق، تصویری از یک فیلم که عناصر مسلح را در حال آماده سازی یک فروند موشک ضد تانک تاو نشان می‌دهد، توانست به بحث و جدل‌ها و در عین حال سوال‌ها درباره منبعی که این موشک‌ها را در اختیار گروه‌های تروریستی در سوریه قرار داده پایان دهد.

در این تصویر نوع موشک مورد استفاده گروه‌های مسلح را نشان می‌دهد که از نوع "BGM-71E " و معروف به "TOW-2A" است که عربستان سعودی اواخر دهه هشتاد آن را از آمریکا خریداری کرد و یکی از قدیمی‌ترین موشک‌هایی به شمار می‌آید که در اختیار عربستان سعودی قرار دارد.


:: موضوعات مرتبط: بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: عربستان , آل سعود , مهد تروریسم تکفیری ,



کاریکاتور/ بی قلمون !!!
نوشته شده در 27 / 1 / 1393
بازدید : 1409
نویسنده : کامران وزیری


:: موضوعات مرتبط: کاریکاتور , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: سوریه , قبرستان تروریستها ,



بازدید : 1381
نویسنده : کامران وزیری
 
سایمون هندرسون تحلیلگر مطرح آمریکایی در مقاله ای با اشاره به برکناری "بندر بن سلطان" از سمت ریاست دستگاه اطلاعاتی عربستان، مخالفتهای چندماه اخیر با سیاستهای دولت آمریکا در منطقه را در این مسئله بی تاثیر ندانسته استد .
 

به گزارش خبرگزاری مهر، رسانه های عربی شب گذشته خبری را روی خروجی های خود قرار دادند که محافل امنیتی و نظامی را به ویژه در خاورمیانه دچار شوک کرد. برکناری "بندر بن سلطان" رئیس دستگاه اطلاعاتی عربستان سعودی به عنوان یکی از افراد بسیار تاثیرگذار در بحران سوریه و تنش آفرینی ها علیه ایران موضوعی نیست که بتوان به سادگی از کنار آن گذشت. برکناری "بندر بن سلطان" به طور حتم مسائل پشت پرده فراوانی دارد که طی روزهای آتی شاهد افشای احتمالی بخشی از آن خواهیم بود.

"سایمون هندرسن" تحلیلگر برجسته موسسه واشنگتن با اشاره به گزارشهایی که درباره بیماری بندر بن سلطان و سفر وی به مغرب جهت گذراندن دوران نقاهت مطرح شده بود، تاکید می کند: روایت متفاوتی نیز درباره دوران غیبت طولانی مدت وی در مقام ریاست دستگاه اطلاعاتی عربستان وجود دارد.

برخی منابع اخیرا از نارضایتی بندر بن سلطان از واگذاری ماموریت تصمیم گیری درباره موضوع سوریه به "محمد بن نایف" وزیر کشور عربستان و پسر عمویش خبر داده بودند. بندر در اکتبر گذشته نیز با اظهارات خشمگینانه خود که علیه سیاستهای دولت اوباما در خاورمیانه مطرح کرد، نارضایتی کاخ سفید را نیز برانگیخته بود.

این تحلیلگر آمریکایی با اشاره به بیماریهای دیگر بندر بن سلطان 65 ساله و دچار شدن وی به افسردگی طی ماههای اخیر، تاکید می کند: ملک عبدالله در سال 2012 به علت دو مسئله اساسی که با آن مواجه بود بندر بن سلطان را به عنوان رئیس دستگاه اطلاعاتی عربستان منصوب کرد؛ موضوع نخست؛ مواضع تند شاهزاده بندر علیه دولت سوریه و موضوع دوم؛ عزم وی برای کاهش نفوذ ایران به عنوان یک قدرت منطقه ای بود. برکناری بندر بن سلطان احتمال تغییر سیاستهای ریاض در قبال این دو مسئله را بیشتر کرده است که یکی از پیامدهای آن را می توان در کاهش حمایتهای عربستان سعودی از گروههای مسلح خبر داد.

خاطرنشان می شود "ملک عبدالله" پادشاه عربستان با برکناری شاهزاده بندر از سمت رئیس دستگاه اطلاعاتی عربستان، "یوسف الادریسی" را به عنوان جانشین وی اعلام کرد. خبرگزاری رسمی عربستان (واس) نیز شب گذشته با اشاره به برکناری بندر بن سلطان مدعی شد: برکناری رئیس دستگاه اطلاعاتی عربستان "بنابر درخواست وی" انجام شده است.

خبرگزاری رسمی عربستان به عنوان ارگان رسمی اطلاع رسانی در این کشور هیچ گونه توضیحات بیشتری را درباره علت این تصمیم و برکناری شخصیتی در این سطح را اعلام نکرده و تنها به تقاضای بندر بن سلطان در زمینه کناره گیری اش از این منصب اشاره کرده است.


:: موضوعات مرتبط: بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: عربستان،چالش قدرت،زوال حکومت ,



بازدید : 1379
نویسنده : کامران وزیری
 
مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی در اظهارتی دو پهلو تغییرات به وجود آمده در تعاملات ایران و گروه 1+5 بعد از انتخابات سال گذشته را مثبت خوانده و در عین حال گفت: ماهیت واقعی سیاست هسته ای ایران تغییری نکرده است.
 

به گزارش خبرگزاری مهر، یوکیو آمانو مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی در مصاحبه ای با خبرگزاری چینی شینهوا گفت: می خواهیم دستیابی به قطعنامه درباره برنامه هسته ای ایران را تسریع کنیم اما این مسئله تا حدود زیادی بستگی به سطح همکاری ایران و اراده ایران دارد.

به گزارش این خبرگزاری وقتی وی درباره ابعاد احتمالی نظامی برنامه هسته ای ایران صحبت می کرد گفت: این روند باید سرعت بگیرد.

وی در ادامه گفت: آژانس می خواهد با همکاری تهران برای مشخص شدن ابعاد مبهم برنامه هسته ای ایران پیش برود تا از صلح آمیز بودن آن اطمینان حاصل کند.

آمانو در این مصاحبه با اشاره به توافق هسته ای بین ایران و گروه 1+5 مبنی بر همکاری ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی برای پرداختن به ابعاد احتمالی نظامی برنامه هسته ای ایران گفت: تا به حال جدول زمانی از سوی ایران ارائه نشده است و پاسخ شفافی هم داده نشده است.

آمانو با نام بردن از درخواست آژانس برای بازدید از سایت پارچین در این خصوص گفت: آنها(ایران) نه نمی گویند اما بله هم نمی گویند.

مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی در اظهارتی دو پهلو تغییرات به وجود آمده در تعاملات ایران و گروه 1+5 بعد از انتخابات سال گذشته را مثبت خوانده و در عین حال گفت: ماهیت واقعی سیاست هسته ای ایران تغییری نکرده است.

وی همچنین مدعی شد: ایران بند 3.1 را که کشورهای عضو را موظف می کند تا قبل از ایجاد تاسیسات جدید هسته ای، آژانس را مطلع سازند را اجرا نکرده است و همچنین به پروتکل الحاقی تن نداده است به همین دلیل آژانس نمی تواند به این نتیجه برسد که تمامی مواد هسته ای و تاسیسات هسته ای موجود در ایران برای اهداف صلح آمیز می باشند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: آژانس آمریکایی انرژی اتمی! , گزارشات متناقض , نقض معاهدات بین المللی ,



بازدید : 1297
نویسنده : کامران وزیری
 

روز جمعه در حالی مهلت دولت اوکراین به طرفداران روسیه در شهر دونتسک پایان می یابد که این افراد به تصرف ساختمانهای دولتی پایان نداده اند و دهها هزار نیروی ارتش روسیه در مرزهای شرقی تجمع کرده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یو اس ای تودی ، طرفداران روسیه که در شهر دونتسک ساختمانهای دولتی را اشغال کرده اند با بی توجهی به مهلت تعیین شده از سوی دولت اوکراین هنوز این ساختمانها را ترک نکرده اند.

دولت اوکراین از سویی اعلام کرده است که اجازه نخواهد داد ماجرای کریمه دراین بخش از کشور تکرار شود و از سوی دیگر با بیم از واکنش نظامی روسیه در صورت اعمال خشونت علیه روس تبارهای شرق این کشور از طرفداران روسیه خواسته است تا ساختمانهای دولتی را ترک کنند و به آنها وعده داده تا آنها را محاکمه نکند.

در روزهای گذشته طرفداران الحاق به روسیه با تصرف برخی ساختمانهای دولتی و ایجاد موانع در اطراف آنها به مقابله به نیروهای امنیتی اوکراین پرداخته و یک کمیته برگزاری همه پرسی برای رای گیری درباره استقلال از اوکراین تشکیل داده اند.

از سوی دیگر سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) به استناد تصاویر ماهواره ای اعلام داشته است که حدود 40 هزار نظامی روسیه در مرزهای این کشور با اوکراین در 100 نقطه تمرکز کرده اند که این تجمع با آرایش نظامی تانک ها همراه شده است.


:: موضوعات مرتبط: بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: بحران اوکراین , دونتسک , واکنش روسیه؟ ,



بازدید : 1403
نویسنده : کامران وزیری
 

یک دیپلمات ارشد روس اعلام کرد که با وجود مخالفتهای آمریکا، کشورش توافق نفتی با ایران را پیش خواهد برد.

 به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، سرگئی رایباکوف معاون وزیر خارجه روسیه در واکنش به تهدید آمریکا به اعمال تحریمهای بیشتر علیه ایران در صورت امضا، توافق نفتی بین ایران و روسیه گفت: روسیه مرعوب این تهدیدها نخواهد شد.

وی توسعه روابط کشورش با ایران را روندی عادی خوانده و گفت این توسعه روابط هیچگونه چالش سیاسی و اقتصادی برای هیچکس ایجاد نخواهد کرد.

جان کری وزیر خارجه آمریکا اعلام کرده بود امضای توافق نفتی بین ایران  روسیه موجب خواهد شد تا توافق هسته ای بین ایران و گروه 1+5 نهایی نشود، زیرا این قرار داد می تواند موجب اعمال تحریم های بیشتر علیه ایران شود.

براساس توافق بین ایران و روسیه قرار است در مدت 3 سال روسیه روزانه 500 هزار بشکه نفت از ایران خریداری کند و در قبال آن کالاهای مورد نیاز ایران را در اختیارش قرار دهد که ارزش این قرارداد 20 میلیارد دلار اعلام شده است.


:: موضوعات مرتبط: اقتصادی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: روسیه , ایران , توافق همکاری درحوزه نفت , فشار آمریکا ,



بازدید : 1313
نویسنده : کامران وزیری
 
وزیر خزانه داری آمریکا به همتای روسی خود درباره توافق نفتی با جمهوری اسلامی ایران بار دیگر هشدار داد.
 

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، جک لئو وزیر خزانه داری آمریکا به همتای خود درباره توافق نفتی روسیه با ایران هشدار داد و گفت این امر می تواند سبب تحریم های آمریکا شود.

وی در دیدار با سیلوانف همتای روسی خود درباره انتشار گزارشهایی مبنی بر توافق نفتی ایران و روسیه به شدت ابراز نگرانی کرد.

وزیر خزانه داری آمریکا تصریح کرد: چنین توافقی می تواند سبب تحریمهای آمریکا علیه هر فرد و موسسه ای شود که در این توافق نقش داشته باشد.


:: موضوعات مرتبط: اقتصادی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: روسیه , ایران , توافق نامه سوآپ نفت , تهدید آمریکا ,



بازدید : 1902
نویسنده : کامران وزیری
 

وزیر خارجه قطر در دیدار با خبرنگار یک رسانه صهیونیستی تاکید کرده است حاکمان قطر با اسرائیل برادر هستند.

 به گزاش خبرگزاری مهر، اظهارات خالد بن محمد العطیه وزیر خارجه قطر در دیدار با "رافائل آهارون" خبرنگار صهیونیستی که در پایگاه "اسرائیل تایمز" منتشر شده، طبق دیدگاه خوانندگان آن بسیار ناپسند خوانده شده و نشانگر موضع قطر در اختلافات عربی_صهیونیستی محسوب می شود.

در کنفرانسی که درباره امنیت بین المللی در آلمان برگزار شد، رافائل آهارون،با وزیر خارجه قطر برخورد کرد و هنگامی که خود را معرفی کرد العطیه با وی گرمتر برخورد کرده و گفت: ما با اسرائیل برادر هستیم.

وی همچنین از خبرنگار مذکور آدرس و شماره تماسش را گرفت و به وی وعده داد که در آینده ای نزدیک با او دیدار کند.

خبرنگار صهیونیستی نیز در پایگاه اسرائیل تایمز از رفتار صمیمانه وزیر خارجه قطر پس از آنکه هویت وی را دانست به شدت اظهار خرسندی کرد.

این امر باعث تعجب نیست چرا که روابط میان قطر و رژیم صهیونیستی، به ویژه پس از گشایش دفتر روابط تجاری با رژیم اشغالگر قدس در دوحه بر همه آشکار و عیان است.

با وجود ادعای مقامات قطری مینی بر تعطیلی دفتر مذکور در چند سال گذشته، فعالیتهای دفتر روابط تجاری رژیم صهیونیستی تا به امروز ادامه دارد و وظیفه صدور ویزا برای هر شهروند قطری که تمایل دارد به اراضی اشغالی سفر کند،نیز بر عهده دارد.

چنانکه  شیخ حمد امیر پیشین قطر نیز در زمانی که بر سر قدرت بود با تزیپی لیونی وزیر خارجه پیشین رژیم صهیونیستی دیدار و با وی درباره روابط دوستانه میان دو طرف گفتگو کرد و استاد و تصاویر این دیدار با کمی جستجو در پایگاههای اینترنتی قابل مشاهده هستند.

این رفتار وزیر خارجه قطر در دیدار با خبرنگار صهیونیستی، یک رفتار تصادفی و بی اهمیت نیست، بلکه نشانگر سیاست و موضع ثابت قطر در قبال رژیم صهیونیستی است؛ نزدیکی دیدگاهها و ایجاد روابط دوستانه با اسرائیل.

مقامات قطر به خوبی بر این مسئله واقف هستند که هرکس با رژیم اشغالگر قدس روابط دوستانه و نزدیکی داشته باشد امکان ندارد که با فلسطین نیز روابط دوستانه ای داشته باشد و در همین راستا دوحه هیچ اهمیتی برای مسئله فلسطین و قداست آن قائل نیست.


:: موضوعات مرتبط: امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: قطر , رژیم صهیونیستی , روابط دیپلملتیک , پایان تعصب اعراب ,



بازدید : 1470
نویسنده : کامران وزیری
 

 

 

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به وین ، محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان و کاترین اشتون ، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مقر سازمان ملل متحد در وین با یکدیگر دیدار کردند.

 

بر اساس این گزارش این دیدار نشست اختتامیه سومین دور مذاکرات وین در گام نهایی بود و تا ساعتی دیگر نشست خبری مشترک اشتون و ظریف برگزار می شود.

معاونین وزرای خارجه ایرانن و 1+5 به ریاست سید عباس عراقچی و هلگا اشمید در طی دو روز گذشته 4 دور مذاکره کرده اند.

دو ظرف در دو روز گذشته همه موارد را یک دور مرور کرده و قرار است در مذاکرات اردیبهشت ماه در وین وارد نگارش متن نهایی شوند .

 سید عباس عراقچی در پایان روز اول در جمع خبرنگاران گفت:مباحث امروز در فضای خوبی مطرح شد . طرفین بر مواضع خود هستند . در بعضی از موضوعات اختلافات کم و در برخی از موضوعات فاصله زیاد است . بحث های امروز مفید و سازنده بود و فضا هم مناسب و دوستانه بود ولی در عین حال بحث ها کاملا جدی بودو از پیچیدگی خاص خود برخوردار بود.

وی در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در این باره که آیا غرب درباره اراک دیدگاه ایران را پذیرفته و به راهکار مشخصی رسیده اند،گفت: اراک یکی از موضوعات مهم دستور کار ما هست. همان طور که در توافق ژنو آمده پذیرفتیمم که نگرانی هایی که مربوط به این رآکتور تحقیقاتی می شود را به نحوی پوشش دهیم و برطرف کنیم .

عراقچی با اشاره به نگرانی های مربوط به اشاعه سلاح های هسته ای بیان کرد: ممعمولا یک نیروگاه رآکتور اب سنگین به دلیل ویژگی هایی که دارد چنین نگرانی هایی را ایجاد می کند.ما معتقدیم از طریق فنی و تغییرات استفاده از تکنولوژی های روز می توان این نگرانی ها را کاهش دادو به حداقل رساند . از نظر ما رآکتور تحقیقاتی اراک حتما به کار خود ادامه می دهد. در این زمینه دیدگاه های طرف مقابل هم مطرح است و فکر می کنیم می توان با استفاده از شیوه های جدید و فناوری های  جدید نگرانی ها را پوشش داد. به هر حال دیدگاه های مختلفی که مطرح شده به تدریج به دیدگاه جمهوری اسلامی ایران نزدیک تر می شود.

در پایان مذاکرات امروز قرار است کمیسیون مشترک ایران و 1+5 برای اولین بار به منظور رفع موانع توافق ژنو با حضور نمایندگان مربوطه از ایران و 1+5 برگزار شود.

یک تیم حقوقی نیز در کنار تیم هسته ای کشورمان تشکیل شده است که برخی از اعضای این تیم حقوقی از جمله زمانی نیا تیم هسته ای را در این دور همراهی می کنند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ابران , انرژی صلح آمیز هسته ای , مذاکرات هسته ای ژنو ,