<پرونده قرارداد کرسنت / کاریکاتور
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
پرونده قرارداد کرسنت / کاریکاتور
نوشته شده در 21 / 10 / 1392
بازدید : 1260
نویسنده : کامران وزیری
 
پرداختن به ماجرای پرونده فساد کرسنت برای نشریات ممنوع شد!/ کارتون: مازیار بیژنی
 
پرداختن به ماجرای پرونده فساد کرسنت برای نشریات ممنوع شد!

:: موضوعات مرتبط: سیاسی , کاریکاتور , اقتصادی , ,
:: برچسب‌ها: قرار داد کرسنت،رانت نفت،رانت آقازاده ها!؟ ,



بازدید : 1152
نویسنده : کامران وزیری

سخنگوی دولت با بیان اینکه نرخ تورم نقطه به نقطه در آذر از 8/29 به 8/28 رسیده و تورم ۱۲ ماهه هم از 5/39 به 5/35 تقلیل یافته، اعلام کرد تورم مهار شده است.

خبرگزاری فارس: تورم مهار شد/ مخالفت دولت با افزایش بیش از ۱۸ درصد حقوق کارمندان/ تغییر در نحوه پرداخت یارانه

 

 

به گزارش  خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت و در جمع خبرنگاران گفت: نرخ تورم نقطه به نقطه در آذر از 8/29 به 8/28 رسیده است و تورم 12 ماهه هم از 5/39 به 5/35 تقلیل یافته و تورم مهار شده و در حال کاهش است.

وی افزود: این ارقام به منزله کاهش قیمت‌های نیست بلکه روند افزایش در حال تغیر و بصورت کاهشی است و با این اعداد و ارقام مرکز آمار می‌توانیم انتظار داشته باشیم تا پایان سال جاری نرخ تورم که حدود 35 درصد پیش‌بینی شده بود از این هم کمتر باشد و برای سال 1393 با پیش‌بینی نرخ 25 درصد کارشناسان اقتصادی نیز معتقدند قطعا از 25 درصد نرخ تورم باز هم کمتر خواهد شد.

سخنگوی هیئت دولت در ادامه سخنان خود به بحث خصوصی سازی اشاره و اضافه کرد: دولت همچنان معتقد به اجرای دقیق اصل 44 قانون اساسی و سیاست‌های کلی ابلاغی است اما باید به نحو واقعی به انجام برساند؛ خصوصی سازی را نه فقط برای تامین منابع مالی باید انجام دهیم بلکه در جهت ارتقای کیفیت مدیریت بنگاه‌های دولتی باید به انجام برسانیم، در واقع همان 8 هدفی که در سیاسیت‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری در خصوص افزایش رشد اختصاصی بهره‌وری تصریح شده بود، دنبال شود.

نوبخت همچنین گفت: در هیئت وزیران در جهت ایمن‌ بودن جاده‌های کشور برای عبور و مرور مردم بیش از 1000 میلیارد ریال تصویب شد که در اختیار وزارت راه و شهرسازی به تفکیک استان‌های مختلف قرار می‌گیرد تا دستگاه‌های اجرایی و بخش‌های مسئول موظف شوند در خلال روزهای سخت زمستان، جاده‌ها را برای تردد مردم آماده کنند.


:: موضوعات مرتبط: اقتصادی , ,
:: برچسب‌ها: هدفمندی یارانه ها،پاشنه آشیل دولت،فشار براقشار محروم ,



بازدید : 1112
نویسنده : کامران وزیری

وزیر اقتصاد با تاکید بر اینکه پرداخت سبد کالایی ارتباطی به هدفمندی یارانه‌ها ندارد، اظهار داشت: در فاز دوم قانون هدفمندی یارانه‌ها فقط طبقه فقیر و متوسط جامعه یارانه نقدی دریافت می‌کنند و دولت معتقد است پرداخت یارانه نقدی با عدالت سازگار نیست.

خبرگزاری فارس: یارانه نقدی در فاز دوم مساوی نیست/ اقشار فقیر و متوسط یارانه می‌گیرند/ سبد کالایی ارتباطی به هدفمندی ندارد

 

 علی طیب‌نیا در نشست خبری پس از شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در پاسخ به این سئوال که آیا ارائه سبد کالایی در راستای اجرای یارانه کالایی و حذف دهک‌هاست،اظهارداشت: پرداخت سبد کالایی هیچ ارتباطی با قانون هدفمندکردن یارانه و فاز دوم آن ندارد، در واقع سبد کالایی پرداخت جداگانه‌ای است که دولت برای تغذیه سالم و اهمیت دادن به سلامت زندگی مردم آن را اجرا می‌کنند.

وی افزود: پرداخت‌های نقدی در جایگاه خودش همچنان ادامه خواهد داشت. همچنین در مرحله دوم قانون هدفمند کردن یارانه‌ها نیز پرداخت نقدی صورت می‌گیرد.

وی افزود: اجرای مرحله اول هدفمند کردن یارانه‌ها، نتایج مثبت و منفی داشته است و گرچه در کوتاه مدت افزایش قیمت حامل‌های انرژی باعث کاهش مصرف انرژی شد، اما شیوه تامین مالی آن نامناسب بود به نحوی که اجرای طرح‌هایی نظیر مسکن مهر باعث افزایش تورم، کاهش ارزش پول ملی و افزایش نرخ ارز در کشور شد.

طیب‌نیا گفت: امروز قیمت نسبی انرژی نسبت به مرحله اول قیمت ارزان‌تری است و به همین دلیل شاهد افزایش مصرف انرژی و آلودگی شهرها هستیم.

وزیر اقتصاد گفت: اگرچه در ابتدای اجرای طرح کاهش مصرف انرژی حاصل شد اما امروز در وضعیت بدتر از روز اول قرار گرفته‌ایم و تراز مالی هدفمندی مشکلات جدی داشته است چرا که قرار بوده 50 درصد منابع حاصل از افزایش قیمت‌های حامل‌های انرژی به صورت نقدی پرداخت شود اما میزان پرداخت دوبرابر میزان افزایش قیمت حامل‌های انرژی بوده است.

وی افزود: اگر یارانه نقدی را 3500 میلیارد تومان در نظر بگیریم 1000 میلیارد تومان آن از محل بودجه و 1000 میلیارد تومان دیگر از سایر منابع تولید کننده انرژی دریافت می‌شود که این با هدف و جهت‌گیری اصلی قانون هدفمند کردن یارانه‌ها مغایرت دارد.

طیب‌نیا گفت: میزان پرداخت یارانه را اگر 42 هزار میلیارد تومان در نظر بگیریم در کنار آن کل فعالیتهای عمرانی به 10000 میلیارد تومان هم نمی‌رسد و این بی‌‌قیدی در شان یک جامعه اسلامی نیست که 4 برابر طرح‌های عمرانی صرف پرداخت نقدی شود.

وزیر اقتصاد گفت: از ابتدای اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها پرداخت‌ها بیش از عایدی  ها بوده است چرا که عایدی اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها 2800 میلیارد تومان بوده است و قرار بوده نیمی از آن یعنی 1400 میلیارد تومان آن به صورت نقدی پرداخت شود اما امروز 42 هزار میلیارد تومان به صورت یارانه‌ نقدی پرداخت می‌شود.

وی افزود: اگر بتوانیم منابع حاصل از قانون هدفمند کردن یارانه‌ها را به سمت طرح‌های عمرانی هدایت کنیم اشتغال مولد توسعه پیدا می‌کند اما امروز هدفمندی یارانه‌ها با مشکلات و چالش‌های جدی مواجه است.

طیب‌نیا گفت: ما معتقدیم اگر قیمت حامل‌های انرژی افزایش پیدا می‌کند باید شاهد کاهش مصرف انرژی و همچنین افزایش رفاه مردم باشیم.

وزیر اقتصاد گفت: گروه‌های کاری متعددی در خصوص نحوه اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها در مرحله دوم در حال مطالعه و بررسی هستند و به اعتقاد دولت وقتی قیمت انرژی افزایش پیدا می‌کند، باید شاهد رشد رفاه مردم باشیم.

وی افزود: پرداخت‌های نقدی باید به گروه‌های فقیر و متوسط جامعه ادامه پیدا کند.

طیب‌نیا گفت: دولت معتقد است پرداخت مساوی به همه مردم با عدالت سازگار نیست، دولت به دنبال این است تا در عین حالی که پرداخت‌های نقدی مساوی نخواهد بود به افرادی که درآمدهای بالایی دارند و نیازی به استفاده از پرداخت‌های نقدی ندارند، پرداختی نداشته باشد و گروه‌های ضعیف جامعه از امتیاز پرداخت نقدی برخوردار شوند.

وی با تاکید بر اینکه در مرحله دوم قانون هدفمند کردن یارانه‌ها عدالت در توزیع درآمد رعایت می‌شود، گفت: این قانون باید به نحوی اجرا شود که منافع حداکثری و زیان حداقلی داشته باشد.


:: موضوعات مرتبط: اقتصادی , ,
:: برچسب‌ها: هدفمندی یارانه , اقدام شجاعانه دولت نهم ودهم ,



وضعیت قیمت خودرو در سال 1393
نوشته شده در 4 / 10 / 1392
بازدید : 1201
نویسنده : کامران وزیری

 

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه قیمت خودرو تا پایان سال جاری افزایش نمی‌یابد، گفت: این به مفهوم بالا رفتن قیمت خودرو در سال 93 نیست؛ بلکه باید با سیاست‌گذاری وزارت صنعت و توافق با خودروسازان، قیمت خودرو در سال آینده با شرایط آتی تعیین شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن صالحی نیا در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران از رشد تولید خودرو در دو ماه گذشته خبر داد و گفت: تا به امروز 520 هزار دستگاه انواع خودرو تولید شده که اگرچه نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش را نشان می دهد اما برنامه ریزی های خودروسازان و سیاست گذاران وزارت صنعت معدن و تجارت مبنی بر این است که تا پایان سال جاری 900 هزار دستگاه انواع خودرو تولید شود.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: در سال 93 نیز تلاش داریم تا میزان تولید خودرو را افزایش دهیم ضمن اینکه طی سه ماه باقیمانده تا پایان سال نیز قرار است میزان تولید انواع خودرو را به 800 هزار دستگاه برسانیم.

وی در پاسخ به سئوال مهر مبنی بر اینکه وضعیت قیمت خودرو در سال آتی به چه نحو خواهد بود، گفت: بر اساس سیاست گذاری های وزارت صنعت معدن و تجارت و نیز وعده هایی که خودروسازان داده اند نرخ خودرو تا پایان سال جاری افزایشی نخواهد یافت اما این به مفهوم آن نیست که قیمت خودرو در سال جاری افزایش خواهد یافت.

صالحی نیا خاطرنشان کرد: پیش بینی های لازم در رابطه با تولید و قیمت خودرو در ماههای ابتدایی سال 93 بر اساس هماهنگی با خودروسازان و نیز سیاست های وزارت صنعت، معدن و تجارت صورت خواهد گرفت اما هم اکنون توافق ما با خودروسازان این است که تا آخر سال افزایش قیمت نداشته باشیم.
 


:: موضوعات مرتبط: اقتصادی , ,
:: برچسب‌ها: خودرو , نیاز عامه , یا کالای لوکس!!؟ ,



بازدید : 1176
نویسنده : کامران وزیری

مدیرعامل شرکت ایران ‌خودرو برای شکایت از شرکت پژو بابت خسارتی که به ایران وارد کرده است، شرط گذاشت و در عین حال گفت: اصراری بر حضور پژو در ایران نداریم.

خبرگزاری فارس: شرط مدیرعامل ایران‌خودرو برای شکایت از پژو/ شریک خارجی لازمه حضور در زنجیره جهانی

  هاشم یکه زارع که این روزها ترجیح می‌دهد کمتر در معرض دید قرار گیرد و به همین دلیل نیز از سخنرانی‌ در برخی مراسم‌ها و یا حضور در جمع خبرنگاران خودداری می‌کند، در گفت‌وگوی کوتاهی با فارس از شرطش برای شکایت از شرکت پژو بابت خسارتی که به ایران وارد کرده است، گفت.

 

مدیر عامل ایران خودرو در گفت ‌و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در پاسخ به این سوال که با توجه به زیان وارد شده به ایران از محل قطع ناگهانی همکاری پژو با ایران، آیا قصد ندارید از این شرکت شکایتی کنید؟ اظهار داشت: این موضوع بستگی به این دارد که مذاکرات ما با پژو به کجا برسد، باید دید این شرکت در آینده، گذشته‌اش را جبران می‌کند؟

وی در پاسخ به این سوال که طبق گفته کارشناسان، تولید یک محصول پژو، دو برابر تولید یک خودروی ایرانی سرمایه نیاز دارد، چرا به جای مذاکره با پژو، روی تولید محصولات جدید ایرانی سرمایه‌گذاری نمی‌کنید؟ گفت: یکی از اهدافمان سرمایه‌گذاری روی تولید ایرانی است، ولی پژو را به عنوان یک شریک تجاری داریم.

یکه زارع در پاسخ به این سوال که چه اصراری بر حضور پژو در ایران دارید نیز گفت: برای حضور در زنجیره جهانی، باید شریک خارجی داشته باشیم که این شریک تنها پژو نیست، بلکه با شرکت‌های جهانی دیگر نیز می‌توانیم ارتباط داشته باشیم.

وی تأکید کرد: حتماً به دنبال شرکت‌های خارجی دیگر نیز می‌رویم.

مدیر عامل ایران خودرو در پاسخ به این سوال که چه اصراری بر حضور پژو در ایران دارید و با کدام شرکت خارجی دیگر در حال مذاکره هستید نیز گفت: اصراری بر حضور پژو نداریم و شرکت‌های خارجی دیگر نیز بعداً مشخص خواهند شد.

یکه زارع در حالی برای شکایت از پژو بابت خسارت وارد شده به ایران شرط گذاشت که رضا رحمانی، رئیس کمیسیون صنایع مجلس در گفت و گو با فارس از پیگیری حقوقی قرارداد پژو با ایران و عدم پای‌بندی پژو به این قرارداد خبر داد و گفت: این موضوع توسط وزارت صنعت در حال پیگیری است.

وی ادامه داد: باید توجه داشته باشیم که هیچ کشوری به راحتی بازار صادراتی خود را در اختیار دیگران قرار نمی‌دهد.

وی با بیان اینکه قرارداد تولید خودرو بین شرکت پژو و ایران 10 سال پیش منعقد شده است، افزود: این قرارداد به امضای روسای جمهور ایران و فرانسه رسیده که هنوز مدت 10 ساله آن به اتمام نرسیده و عدم پای‌بندی پژو در حال پیگیری است.

پیشتر نیز یک مقام آگاه در گفت و گو با فارس گفته بود: اصرار بر حضور شرکت پژو در ایران در شرایطی صورت می‌گیرد که خروج ناگهانی این شرکت از ایران، حداقل 800 میلیون یورو یعنی معادل 3.2 تریلیون تومان خسارت به کشورمان وارد کرده است.

به گفته وی، تولید هر محصول پژو در ایران دو برابر یک خودروی ایرانی هزینه نیاز دارد.

این کارشناس صنعت خودرو با بیان اینکه بابت طراحی و تولید رانا 60 میلیارد تومان هزینه شده است، گفته بود: بابت طراحی و تولید دنا نیز همین مقدار هزینه شده که نصف هزینه‌ای است که برای طراحی 206 صندوق‌دار صورت گرفت.

وی گفته بود: تنها با پول یک ماه خرید قطعه از پژو، می‌توان یک خودروی ایرانی طراحی و تولید کرد.

در این شرایط، وزارت صنعت و برخی مدیران خودروساز کشور در حالی برای حضور دوباره پژو در ایران فرش قرمز پهن می‌کنند که پس از حضور این شرکت در ایران به دعوت رسمی مسئولان ایرانی در همایش بین‌المللی خودرو تهران، هنوز مسئولان پژو پاسخی به دعوت طرف ایرانی نداده‌اند.


:: موضوعات مرتبط: اقتصادی , ,
:: برچسب‌ها: ایران خودرو , بازیچه ای خوش مرام , جولانگاه پژو , شریک تجاری یا !!!؟ ,



بیکاری رسمی / کاریکاتور
نوشته شده در 24 / 9 / 1392
بازدید : 1262
نویسنده : کامران وزیری
 
وزیر امور اقتصادی و دارایی:  هم اکنون 3 میلیون نفر رسماً بیکارند!/ کارتون: محمد کارگر
 
وزیر امور اقتصادی و دارایی: هم اکنون 3 میلیون نفر رسماً بیکارند!

:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , کاریکاتور , اقتصادی , ,
:: برچسب‌ها: مشکل اصلی جامعه امروز , بیکاری , گرانی , بدبختی , خجالت , فلاکت و , , , , دیگه چی می خوای برات بگم , ,



صاحبان رایتل چه کسانی هستند؟
نوشته شده در 25 / 8 / 1392
بازدید : 1231
نویسنده : کامران وزیری

آنچه رایتل را حداقل از یکی از دو اپراتور دیگر متمایز می‎کند سرمایه گذاری بخش داخلی در این اپراتور و در نهایت بازگشت دوباره‎ی سرمایه به داخل کشور است.

به گزارش ایسنا، مدیر مسئول «سیتنا» طی یادداشتی در سایت خود نوشت: اردیبهشت ماه سال ۸۹ شرکت تامین تلکام وابسته به شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی – شستا – موفق شد بدون سرمایه گذاری خارجی، پروانه‎ی فعالیت اپراتور سوم موبایل ایران را از آن خود کند که زمان لازم الاجرا شدن پروانه‎ی این اپراتور پس از دریافت گواهی عدم تداخل فرکانس از رگولاتوری و پرداخت مبلغ حق الامتیاز اولیه، ۳۱ مرداد ماه سال ۸۹ بود و بر اساس آن، این اپراتور ۹ ماه فرصت داشت که بهره برداری تجاری از این شبکه را آغاز کند.

این اپراتور که اولین ارایه دهنده‎ی خدمات نسل سوم تلفن همراه در ایران است تا ۲ سال یعنی خردادماه ۱۳۹۲ فرصت داشت که این خدمات را به صورت انحصاری ارائه دهد و سایر اپراتورها اجازه‎ی حضور در این عرصه را نداشتند؛ اگرچه با تاخیر در راه‌اندازی شبکه، دوره‎ی حفاظت اپراتور سوم تا شهریورماه 93 تمدید شد.

شاید قطع تماس‎های تصویری از جمله مهمترین چالش‎های این اپراتور نوپا از بدو راه‎اندازی تاکنون بود. اردیبهشت ماه سال جاری به دنبال ابلاغ کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی، تماس تصویری رایتل قطع شد، تا نگرانی‎ها از گسترش استفاده از خدمات تصویری بدون رعایت مفاد پیوست‎های فرهنگی مرتفع شود. پیوستی که این روزها آماده‎ی ارائه است تا خدمات تصویری، دیگر بار اجازه‎ی ارائه توسط این اپراتور را بیابند.

چندی پیش به دنبال تغییرات مدیریتی در دولت تدبیر و امید، مدیرعامل اپراتور سوم نیز تغییر کرد. اگرچه در طول فعالیت سه ساله‎ی رایتل، این چهارمین بار بود که مدیرعامل این اپراتور تغییر می‎کرد، اما این تغییر از این حیث حائز اهمیت بود که این بار مدیری با پیشینه‎ی مخابراتی به عنوان مدیرعامل این اپراتور منصوب می‎شد.

مجید صدری مدیرعامل جدید رایتل در نخستین میزگرد مطبوعاتی‎اش به عنوان مدیرعامل این اپراتور تاکید کرد که قطع سرویس تصویری رایتل، کل کار این اپراتور را تحت تاثیر قرار داده و در حال حاضر شاید با قطع این سرویس تفاوتی بین شرایط انحصار و عدم انحصار وجود ندارد و بر این اساس دنبال افزایش دوره انحصار هستیم.


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , اقتصادی , ,
:: برچسب‌ها: تلفن همراه , نسل سوم , رایتل , شستا , تامین اجتماعی , صدری ,



حذف پولدارها، شاید وقتی دیگر...
نوشته شده در 17 / 8 / 1392
بازدید : 486
نویسنده : کامران وزیری

 

به نظر می‌رسد طرح حذف دهک‌های پردرآمد از لیست دریافت کنندگان یارانه نقدی وارد فاز جدیدی شده و به این ترتیب پولدارها حداقل در حال حاضر نباید نگران رصد حساب‌های بانکی خود باشند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، پس از تعیین ضرب العجل سه ماهه مجلس به دولت برای بررسی و شناسایی اقشار پر درآمد و حذف آنها از لیست یارانه بگیران، بحث خوشه بندی دهک‌های جامعه بار دیگر در صدر اخبار قرار گرفت و به دنبال آن گمانه‌زنی‌های بسیاری نیز درباره‌ چگونگی اجرایی شدن آن مطرح شد.

بسیاری از کارشناسان با توجه به محدود بودن بانک‌های اطلاعاتی در اختیار دولت ارزیابی دقیقی از وضعیت درآمدی اقشار مختلف مردم را غیر قابل بررسی می‌دانستند و یا حداقل سه ماه زمان را برای این طرح بسیار بزرگ، ناکافی تلقی می‌کردند.

در این بین بودند کسانی که شناسایی پردرآمدها را نه تنها زمان‌بر نمی‌دانستند که برای تکمیل شدن تمام تحقیقات دو هفته زمان در نظر می‌گرفتند. دلیل استدلالشان نیز بانک‌های اطلاعاتی گسترده دولت بود که به گفته آنها از حساب‌های بانکی گرفته تا دفاتر ثبت اسناد، اطلاعات مالیاتی، فیش‌های حقوقی و سفرهای خارجی را شامل می‌شد و به اعتقاد آنها دولت با دریافت اطلاعات لازم از این بانک‌های اطلاعاتی، دیگر هیچ مشکلی با تشخیص دهک‌های مختلف جامعه نداشت.


:: موضوعات مرتبط: اقتصادی , ,
:: برچسب‌ها: هدفمندی یارانه ها،حذف پولدارها ,



بازدید : 1112
نویسنده : کامران وزیری
 
 
معاون وزير صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیات عامل ایدرو با بيان اينکه تا پايان سال افزايش قيمتي در خودرو نخواهيم داشت، گفت: براساس مذاکراتي که با دو گروه خودروسازي سايپا و ايران خودرو انجام داديم، تا پايان سال افزايش قيمت در انواع خودروها نخواهيم داشت.
 

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا شافعي رئيس هيات عامل سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران -ايدرو- با اشاره به اينکه خودرو يک کالاي مورد نياز مردم است، افزود: هم اکنون در غياب بعضي از زمينه‌هاي فعاليت اقتصادي، خودرو تبديل به يک كالاي سرمايه اي و البته وسيله تأمين نيازهاي اوليه مردم شده است.

وي به مشکلات خودروسازان طي سال‌هاي اخير اشاره کرد و اظهار داشت: نوسانات قيمت ارز، مشکلات گشايش اعتبارات بانک ها و اعمال تحريم‌هاي غرب، افزايش توليد و ثبات قيمت‌ها را در حوزه خودرو دچار مشکل کرد.

شافعي با اشاره به اينکه اخيرا صنعت خودروي کشور تحت فشار بوده است، گفت: اما با اين وجود مديران عامل ايران خودرو و سايپا تصميم گرفته اند تا پايان سال افزايش قيمتي براي محصولاتشان نداشته باشند، گرچه با زيان هايي نيز مواجه هستند.

رئيس سازمان ايدرو تصريح کرد: هم اکنون بعضي از خطوط توليد خودروسازان از ظرفيت و آمادگي لازم جهت افزايش توليد برخوردار است اما بدليل تحريم ها و نبود امکاناتي همچون منابع اقتصادي و نقدينگي قادر به استفاده از تمام ظرفيت خود نيستند.

همچنين سعید مدني مديرعامل گروه خودروسازي سايپا با بيان اينکه افزايش 3 تا 4 درصدي خودروها مربوط به محصولات ارزبر اين خودروسازي است% افزود: درصورت افزايش توليد هيچگونه افزايش قيمتي نخواهيم داشت.

به گفته مدني، فعلا افزايش قيمتي در محصولات اين گروه خودروساز به وجود نخواهد آورد.

مدني با بيان مطلب فوق اذعان داشت: محصولاتي همچون کوليوس، سراتو ، تيبا 2 و پراید وانت در برنامه توليد هستند.

وي افزود: همچنين مذاکراتي را با خودروسازان خارجي آغاز کرده ايم اما نتيجه اين مذاکرات زمانبر است و احتمالا تا نيمه سال آينده به طول انجامد.

در ادامه يكه زارع مديرعامل ايران خودرو در خصوص محصولات جديد اين شركت گفت: در اين گروه به زودي توليد پيکاپ آغاز مي شود و از بهمن ماه نيز توليد دنا آغاز مي گردد.

وي افزود: همچنين با خودروسازان خارجي مذاکراتي را آغاز کرده ايم که در صورت بهبود فضاي سياسي اين مذاکرات نتيجه بخش خواهند بود.


:: موضوعات مرتبط: اقتصادی , ,
:: برچسب‌ها: اقتصاد،خودرو،تثیبت قیمت ,



کدام استان‌ها بیکارترند؟ + جدول
نوشته شده در 11 / 8 / 1392
بازدید : 1174
نویسنده : کامران وزیری
 
 
نرخ بیکاری در تابستان امسال به 10.4 درصد رسید و تعداد بیکاران کشور هم بر این اساس حدود 2.6 میلیون نفر است. با این وجود، بالاترین نرخ بیکاری در بین استان ها در کهکیلویه و بویراحمد با 15.6 و کمترین نیز در آذربایجان غربی و گلستان با 6 درصد به ثبت رسیده است. ایلام، خوزستان، سیستان و بلوچستان، فارس، کردستان، کهگیلویه و بویراحمد و لرستان بیکارترین استان های کشور هستند.

 
به گزارش مهر، مرکز آمار ایران نتایج طرح آمارگیری نیروی کار در تابستان امسال و همچنین نتایج بررسی نرخ بیکاری استان ها در فصل بهار امسال را منتشر کرد که بررسی ها نشان می دهد نرخ بیکاری تابستان با 10.4 درصد نسبت به 10.6 درصدی بهار امسال، 2 دهم درصد کاهش نشان می دهد.

همچنین نرخ مشارکت اقتصادی در تابستان امسال با 39.1 درصد نسبت به 39.3 درصدی بهار امسال، کاهش نشان می دهد. 7 استان ایلام با نرخ 13.4 درصدی، خوزستان با 14.5 درصدی، سیستان و بلوچستان 14.2، فارس 14، کردستان 13.4 درصدی، کهکیلویه و بویراحمد با 15.6 و در نهایت لرستان با 14.7 درصد؛ بالاترین نرخ بیکاری را در بین استان های کشور داشته اند.

از سویی، آذربایجان غربی با 6 درصد، خراسان جنوبی 6.8، خراسان رضوی 6.6، گلستان 6 درصد، همدان 6.5 و یزد نیز با 6.7 درصد؛ کمترین نرخ بیکاری را در بین استان های کشور داشته اند. به صورت کلی گزارش مرکز آمار ایران نشان می دهد نرخ بیکاری در کشور در روند رو به بهبودی قرار گرفته، اما هنوز هم بر اساس 1 ساعت کار در هفته و قرار دادن آن در مرز بین بیکاران و شاغلان؛ کشور حدود 2 میلیون و 600 هزار نفر بیکار دارد.

جدول نرخ بیکاری استان ها در بهار و تابستان 92

استان نرخ بیکاری تابستان نرخ بیکاری بهار
کل کشور 10.4 10.6
آذربایجان شرقی 9.8 12.7
آذربایجان غربی 6 8.2
اردبیل 11.3 12.5
اصفهان 9.8 9
البرز 11 12.8
ایلام 13.4 19.2
بوشهر 8.8 6.9
تهران 11.1 10.7
چهارمحال و بختیاری 9.8 11.3
خراسان جنوبی 6.8 10.7
خراسان رضوی 6.6 7.9
خراسان شمالی 11.8 11.7
خوزستان 14.5 20.8
زنجان 8.1 7.4
سمنان 7.6 9.8
سیستان و بلوچستان 14.2 8.6
فارس 14 14
قزوین 9.8 10.2
قم 7.6 8.1
کردستان 13.4 9.5
کرمان 7.2 6.6
کرمانشاه 10.5 11.4
کهگیلویه و بویراحمد 15.6 17.6
گلستان 6 5.1
گیلان 11.8 8.4
لرستان 14.7 15.2
مازندران 12.7 9.4
مرکزی 11.4 7.2
هرمزگان 7.6 8.1
همدان 6.5 5.8
یزد 6.7 7.2

 

 


:: موضوعات مرتبط: اقتصادی , ,
:: برچسب‌ها: اقتصاد،تورم،بیکاری ,