<حمله جهانی از 11 محور علیه ملت مظلوم یمن/ آیا دیپلمات‌های ایرانی بر سر یمن معامله می‌کنند؟
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 462
نویسنده : کامران وزیری

 

هادی محمدی

دیپلماسی کشورمان نباید بعنوان بخشی از پازل برنامه‌ریزی شده غربی عمل نماید، بلکه با استفاده از ظرفیت‌های دیپلماسی باید جلوی اقدامات ضد انسانی که از طریق یک جنگ جهانی بر مردم یمن تحمیل شده را بگیرد.

انتصاب نماینده انگلیسی دبیر کل سازمان ملل به جای «ولد شیخ» که از توانمدی‌های سیاسی و تجربه‌ی دیپلماتیک و زیرکی‌های هوشمند برخوردار است، بخشی از راهبرد مرحله‌ای که پس از شکست‌های بن سعود و بن زاید برای به تسلیم وادار کردن مردم یمن برنامه ریزی شده است.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: یمن , تکرار مظلومیت شیعیان بعد از 1400 سال ,



بازدید : 519
نویسنده : کامران وزیری

 

یمن

در تجاوز ائتلاف امارات و سعودی به بندر الحدیده و تلاش برای محاصره دریایی ملت یمن، مجموعا سه کشور خارجی و ۴ جناح داخلی مزدور یمنی حضور دارند و از ۴ محور می‌خواهند استان الحدیده را به اشغال خود درآورند.

سرویس جهان مشرق -  چهارده روز قبل، عملیات گسترده ائتلاف کشورهای متجاوز امارات وعربستان و مزدوران آن‌ها در یمن برای محاصره دریایی جنبش انصار الله عملیات «الرعد الاحمر» را به هدف اشغال بندر الحدیده آغاز کردند.

ترکیب نیروهای حاضر در این عملیات نشان می‌دهد فرمانده واقعی آن امارات می‌باشد که بعد از شکست موقت در پروژه اشغال جزیره سقطری، در این عملیات قصد دارد سیطره خود بر مرزهای دریایی یمن را تکمیل و تثبیت دارد.

از نکات جالب توجه این است که در این عملیات، نیروهای مزدور وابسته به منصور هادی رئیس مخلوع یمن حضور ندارند! منصور هادی که تحت تکفل آل سعود در جده زندگی می‌کند، با طرح‌های تجزیه‌طلبانه امارات مخالف است و این مخالفت در جریان عملیات جزیره سقطری به بالاترین سطح رسید! در مقابل امارات نیز اجازه حضور مزدوران وابسته به منصور هادی را در این عملیات نداد.

دومین غائب بزرگ این عملیات، مجموعه گروه‌های شبه نظامی (تروریستی) سلفی به ویژه نیروهای نزدیک به «جماعت اصلاح» (اخوان المسلمین) و گروه‌های «کتائب حسم» و «کتائب ابو العباس» هستند که به نظر می‌رسد غیبت آنان به دو عامل مهم یعنی بدبینی امارات و نگرانی‌های بازماندگان جناح علی عبدالله صالح بازمی‌گردد.

در میان گروه‌های سلفی مسلح فعال در جبهه تعز، تنها گروه تروریستی «کتائب ابی العباس» با امارات دارای روابط حسنه بوده و بقیه گروه‌ها – به ویژه بعد از بحران اخیر حوزه خلیج فارس و تشدید اختلاف میان ابوظبی و دوحه – در تعز با نیروهای جنوبی و مزدوران امارات دارای اختلافات شدید می‌باشند؛ به طوری که یکی از اولویت‌های جدی عربستان، مهار دامنه اختلاف میان نیروهای نزدیک به امارات و مسلحین سلفی از طریق تطمیع و تهدید است. در مورد کتائب ابی العباس نیز به نظر می‌رسد امارات ترجیح می‌دهد همزمان جبهه نبرد در شرق تعز با جدیت دنبال شود و به همین جهت، به این گروه تروریستی دستور داده تا بر جبهه تعز تمرکز کند.

در تجاوز ائتلاف امارات و سعودی به بندر الحدیده و تلاش برای محاصره دریایی ملت انقلابی یمن، مجموعا سه کشور خارجی و ۴ جناح داخلی مزدور یمنی حضور دارند و از ۴ محور می‌خواهند استان الحدیده را به اشغال خود درآورند.

 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , حوادث , امنیتی , مذهبی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: یمن , تکرار مظلومیت شیعیان بعد از 1400 سال ,



بازدید : 415
نویسنده : کامران وزیری

کارشناس مسائل بین الملل گفت: سرکوب داعش توسط ایران باعث عصبانیت عربستان و رژیم صهیونیستی شده است.

شکست بزرگترین گروه تروریستی در جهان با دستان انقلاب ایرانجعفر قنادباشی   با اشاره اتهام زنی نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و عادل الجبیر وزیر امور خارجه عربستان به ایران در نشست مونیخ ، اظهار کرد: سعودی‌ها همواره با اصل انقلاب ایران مشکل داشته‌اند و مدعی هستند که سال 1979 (1357 شمسی) که این انقلاب به وقوع پیوسته تاکنون منطقه با ناآرامی مواجه شده و این درحالی است که جمهوری اسلامی ایران بیشترین نقش را در ایجاد امنیت در منطقه غرب آسیا طی 4 دهه گذشته داشته است.

وی با اشاره به اینکه اظهارات عادل الجبیر مبنی بر اینکه ما زمانی با ایران روابط خوبی برقرار می‌کنیم که آنها دست از انقلاب بردارند، افزود: اظهارات نماینده عربستان در اجلاس مونیخ همسو با مواضع رژیم صهیونیستی برای خدشه دار کردن نظام جمهوری اسلامی ایران است.

 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , بین الملل , ,



بازدید : 698
نویسنده : کامران وزیری
پیشران هسته ای
یک دیپلمات بلندپایه تصمیم ایران برای ساخت پیشران هسته ای دریایی در آینده ای نزدیک را یک اخطار دیپلماتیک به مقامات واشنگتن دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر، «آژانس بین المللی انرژی اتمی» (IAEA) در گزارش سه ماهه خود که روز پنج شنبه منتشر شد، ضمن اشاره به پایبندی تهران به محدودیتهای مقرر در توافق هسته ای منعقده با شش قدرت جهانی (۲۰۱۵) اعلام کرد: ایران طی نامه مورخ ۶ ژانویه ۲۰۱۸ به آژانس اطلاع داد « پیرو کد اصلاحی ۳.۱ از ترتیبات فرعی موافقتنامه پادمانهای جمهوری اسلامی ایران (INFCIRC/۲۱۴) ... در خصوص ساخت پیشران هسته ای دریایی در آینده تصمیم گرفته است». آژانس طی نامه مورخ ۲۶ ژانویه ۲۰۱۸ از ایران خواستار روشن سازی و توضیحات بیشتر بر اساس پروتکل الحاقی در خصوص طرحهای مربوط به توسعه چرخه سوخت هسته ای، شامل فعالیتهای تحقیق و توسعه برای پیشران هسته ای دریایی شد. در همان نامه، آژانس توصیه کرد که چنانچه ایران تصمیم به ساخت تاسیسات جدید مورد استفاده برای پیشران هسته ای دریایی گرفته است، مقتضی است براساس کد اصلاحی ۳.۱ از ترتیبات فرعی (بخش عمومی) از موافقتنامه پادمانها، اطلاعات طراحی اولیه مربوط به این تاسیسات را به آژانس ارایه کند. ایران هنوز به نامه آژانس پاسخ نداده است.

رویترز به نقل از یک دیپلمات بلندپایه آورده است که اعلام تصمیم ایران برای ساخت و توسعه پیشران هسته ای دریایی در آینده ای نزدیک را واکنش مقامات تهران به اظهارات ترامپ و همچنین ابهامات بوجود آمده درباره آینده برجام دانست.

این دیپلمات با اشاره به «برنامه جامع اقدام مشترک» (برجام) اظهار داشت که «اطلاع رسانی ایران در مورد [تصمیم خود برای ساخت] پیشران هسته ای دریایی به این معناست که جای هیچگونه نگرانی نیست!»

در گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی آمده است که این نهاد همچنان خواستار شفاف‌سازی و ارائه توضیحات بیشتر از جانب ایران است و به مقامات تهران توصیه کرده است که چنانچه قرار است تأسیسات جدیدی در ارتباط با این پیشران احداث شود، طراحی اولیه آن به اطلاع آژانس رسانده شود.

گفتنی است که ایران پیش از این نیز در بیانیه های عمومی خود این چشم انداز را مطرح کرده بود. در سال ۲۰۱۶، «حسن روحانی» رئیس جمهور ایران دستور طراحی و برنامه ریزی برای توسعه پیشران هسته ای دریایی را صادر کرد که در واقع واکنشی بود به آنچه که او نقض عهد آمریکا در اجرای توافق هسته ای خواند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , نظامی , امنیتی , بین الملل , ,



بازدید : 399
نویسنده : کامران وزیری

 امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح که صبح امروز در صدر یک هیئت عالی رتبه وارد باکو شده بود، با الهام علی‌اف رئیس جمهور آذربایجان دیدار و گفت‌وگو کرد. در این دیدار، طرفین درباره همکاری‌های دوجانبه در امور دفاعی و نظامی و همچنین مسائل منطقه‌ای گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.

ادامه مطلب:

http://javaninews.ir/ 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , نظامی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح , رئیس جمهوری آذربایجان ,



بازدید : 363
نویسنده : کامران وزیری

بسته روحانی

رییس‌جمهور با تاکید بر حفظ وحدت و اتحاد ملی در آستانه ورود به چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب، گفت: برخی را از قطار انقلاب پیاده کردیم که می‌توانستیم پیاده نکنیم و اکنون باید همه را به این قطار دعوت کرد.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی امروز در مراسم بزرگداشت سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در جمع مردم، گفت: بسیار خرسندم که در سی و نهمین سالگرد انقلاب عظیم اسلامی ایران به عنوان نماینده ملت ایران به همه شما مردم فداکار و انقلابی تهنیت و تبریک عرض کنم و از خداوند بزرگ عظمت و درود فراوان برای روح امام راحل و ارواح طیبه همه شهیدانی که با نثار جان خود انقلاب بزرگ این سرزمین را به پیروزی رساندند، می‌فرستم.

وی افزود: امسال ویژگی دیگری هم دارد و آن اینکه ما وارد چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی می‌شویم و سال آینده که سال چهلم است باید به معنای واقعی کلمه سال بلوغ این انقلاب باشد.

رییس‌جمهور خاطرنشان کرد: از لحاظ تاریخی ما چه بخواهیم و چه نخواهیم سال آینده چهلمین سال است و باید وحدت و اتحاد ملی را بیش از گذشته در سال آینده شاهد باشیم.

روحانی تصریح کرد: دولت، بخش خصوصی و نهادهای عمومی باید تلاش مضاعفی انجام دهند و دهه فجر سال آینده دهه هزاران افتتاح طرح و پروژه مهم در سراسر کشور باشد.

وی تاکید کرد: اینکه در همین روزها شاهد بودیم که در یک استان و در یک روز 10 هزار میلیارد تومان طرح و پروژه توسط بخش خصوصی افتتاح شد به معنای آن است که ملت ما بیش از گذشته برای آبادانی و عظمت کشور امید دارد.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: حماسه 22 بهمن 96 ، سخنان ریاست محترم جمهور ,



بازدید : 485
نویسنده : کامران وزیری

حاصبان

سرنگونی یک جنگنده پیشرفته رژیم صهیونیستی از سوی سامانه دفاع هوایی سوریه به مثابه پایان آنچه برتری هوایی این رژیم در جنگها خوانده می شد و انتقام دمشق از تل آویو محسوب می شود.

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل-فرزاد فرهادی: روز دهم ماه فوریه ۲۰۱۸ در روند جنگ سوریه نقطه عطفی به شمار می رود زیرا قواعد بازی به گونه دیگر نمایان شد و آن سرنگونی جنگنده اف ۱۶ اسرائیل از سوی سامانه دفاع هوایی سوریه بود.

البته یک منبع نظامی سوریه اعلام کرد که تصمیم به سرنگونی جنگنده  های متجاوز رژیم صهیونیستی مدتها قبل اتخاذ شده بود و بارها سامانه دفاع هوایی به مقابله برخاسته است اما تل آویو به آن اعتراف نکرده بود. سامانه دفاع هوایی در جنوب سوریه به مقابله با جنگنده های متجاوز با بیش از ۱۰ موشک از نوع سام ۵ که سوریه از مدتها قبل این موشک ها را در اختیار دارد، رخ داد.

شبکه ۲ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که بیش از ۲۵ موشک به جنگنده اف ۱۶ شلیک شده که منجر به سرنگونی آن شده است. رسانه های صهیونیست از سرنگونی بالگرد اسرائیلی بر فراز شبعا نیز خبر دادند. این رسانه ها اعلام کردند که دمشق از سامانه اس ۳۰۰ استفاده نکرده است. به گفته این رسانه ها دو خلبان اف ۱۶ با چتر بیرون پریدند که یکی از آنها زخم شدید و دیگری خفیف دارد.

این دستاورد بزرگی برای ارتش سوریه محسوب می شود زیرا قبلا سامانه دفاع هوایی سوریه به حملات پاسخ داده بود اما سرنگونی جنگنده به مثابه دستاورد راهبردی محسوب می شود و نوید دهنده مرحله جدیدی است. این پس از آنکه بارها ارتش سوریه اعلام کرده بود که در زمان و مکان مناسب پاسخ تجاوزات را خواهد داد و هم اکنون زمان انتقام گیری فرا رسیده است و دیگر نمی توانند مانند قبل در آسمان سوریه، جولان بدهند.

 

«حسن حسن» کارشناس نظامی سوری به شبکه المنار اعلام کرد: آنچه رخ داد مرحله جدیدی از مراحل جنگ با رژیم صهیونیستی و جنگ تحمیلی ضد سوریه است. مقابله و ساقط کردن جنگنده دلالت بر کفایت عالی در برخورد با تجاوز است. دشمن خواستار تغییر قواعد درگیری بود و تغییر کرده است اما مطابق اراده ملت های منطقه».

آشفتگی جبهه داخلی رژیم صهیونیستی پس از این حادثه ضعف تل آویو را بیش از قبل آشکار کرد. به هر حال آنچه دهم فوریه ۲۰۱۸ رخ داد به مثابه ضربه مهلکی به آنچه برتری هوایی اسرائیل خوانده می شد، است. از سویی واکنش منحصر به فرد سوریه سبب نشست فوری مقامات رژیم صهیونیستی و وحشت و فرار شهرک نشینان شد و گشوده شدن پناهگاهها در شهرک های شمالی اراضی فلسطین اشغالی وتوقف پروازها در فرودگاه بن گورین تل آویو و بسته شدن همه راههای منتهی  به شمال فلسطین اشغالی را به همراه داشت.

رسانه های رژیم صهیونیستی در تحلیل واقعه اعلام کردند که اینکه جنگنده اسرائیلی هدف قرار گرفته است به مثابه ضربه به برتری هوایی اسرائیل است و آنها به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم توصیه کردند که از تنش بیشتر پرهیز کند و درس عبرت بگیرد.

به نظر می رسد که تل آویو دریافته که معادله قدیمی تفاوت پیدا کرده به ویژه که خط قرمزی در برخورد با تجاوزات رژیم صهیونیستی وجود ندارد و ارتش سوریه به هر تجاوز جدیدی واکنش نشان می دهد. سوریه از مرحله تهدید به مرحله عمل رسیده است. بشار اسد تهدید چندی قبل خود را عملی کرد.

سرنگون کردن جنگنده اسرائیلی حادثه ای کم اهمیتی نیست و قواعد درگیری که از سال ۲۰۱۱ وجود داشته را دچار تغییر اساسی کرده است. صهیونیستها هرگاه که می خواستند اهداف نظامی را در سوریه هدف قرار می دادند و بر این باور بودند که دمشق گرفتار یا ناتوان است و نمی تواند واکنشی نشان دهد اما تحول راهبردی رخ داد.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , نظامی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: رژیم صهیونیستی , نتانیاهو , ایران , سوریه ,



بازدید : 710
نویسنده : کامران وزیری

خبرگزاری فارس: سازمان ملل: ۲۲ میلیون یمنی کمک نیاز دارند

سازمان ملل با بیان اینکه خطر گرسنگی در یمن به دلیل محاصره و بمباران آن توسط عربستان هر روز بیشتر می شود، اعلام کرد که بیش از ۲۲ میلیون نفر به کمک‎های انسان‎دوستانه در یمن نیاز دارند.

 

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، دفتر هماهنگی امور کمک‎های بشردوستانه سازمان ملل روز سه شنبه اعلام کرد که 22.2 میلیون یمنی (76 درصد از کل جمعیت یمن) نیاز به امدادرسانی دارند.

گزارش جدید نشان می‌دهد که خطر گرسنگی رو به افزایش است و این تعداد طی شش ماه اخیر از 6.8 میلیون نفر به 8.4 نفر افزایش پیدا کرده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، بیش از 1500 مدرسه در یمن به دلیل حملات ائتلاف سعودی دچار آسیب یا کامل ویران شده است.

حملات ائتلاف سعودی به یمن به بهانه بازگرداندن قدرت به عبدربه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن، بیش از دو سال و نیم است که ادامه دارد و طی این مدت هزاران نفر از مردم یمن کشته و زخمی شده‌اند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: یمن , تکرار مظلومیت شیعیان بعد از 1400 سال ,



بازدید : 608
نویسنده : کامران وزیری

اردوغان

رئیس‌جمهور ترکیه اعلام کرد ارتش این کشور عملیاتش را در مناطق عفرین و منبج سوریه ادامه می‌دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، ترکیه در سال ۲۰۱۶ عملیات سپر فرات را در مرزهای خود با سرویه با هدف نابود کردن کریدور  تروریستی آغاز کرد.

رئیس‌جمهور ترکیه در ادامه اظهاراتش با اشاره به تصمیم آمریکا مبنی بر شناسایی قدس به عنوان پایتخت اسرائیل گفت: رفتارهای وقیحانه اسرائیل تمام دنیا را به سمت فلاکت می‌کشاند. در طول سالیان گذشته اجداد ما برای اینکه آرامش برهم نخورد بر عبادت کسی در قدس دخالت نکرد. ما نوه‌های این اجداد هستیم اما از آن زمان تاکنون هیچگونه صلح و آرامشی در قدس نبوده است. اصول حقوق بشر به طور آشکار نقض می‌شود. اسرائیل تحت حمایت آمریکا با رفتارهای وقیحانه خود جهان را به سمت فلاکت می‌کشاند.

وی ادامه داد: باید پیش از آنکه بسیار دیر شود یک نظم عادلانه در منطقه ایجاد شود. ما تا ابد در کنار برادران فلسطینی هستیم و از حقوق آنها حمایت می‌کنیم. ما باید به عنوان ترکیه امتحان قدس را با موفقیت و پیروزی پشت سر بگذاریم.

او در ادامه اظهاراتش با اشاره به کودتای ۱۵ ژوئیه ۲۰۱۶ گفت: کسانی که در آن کودتا نتوانستند موفق شوند اکنون در چینش کودتاهای مختلف هستند. در واقع این پرونده قضائی اخیر در آمریکا نشانه‌هایی از وقوع یک کودتای جدید است. تصور می‌کنند که می‌توانند فشارهای اقتصادی علیه ایران اعمال کنند اما سازمان فتو با همکاری سازمان سیا و اف‌بی‌آی نمی‌تواند کاری انجام دهد و موفق نخواهد شد. ترکیه یک کشور قبیله‌ای نیست، این مساله را باید بداند.

اردوغان در بخش دیگری از اظهاراتش با اشاره به حمایت باغچلی، رئیس حزب جنبش ملی‌گرای ترکیه از حزب عدالت و توسعه در انتخابات پیش‌روی ریاست جمهوری از وی قدردانی کرد.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ترکیه، اردوغان، شریک دزد یا رفیق قافله! ,



بازدید : 610
نویسنده : کامران وزیری

نشست شورای سیاسی و امنیتی عربستان پس از حمله موشکی انصار الله

  به نقل از خبرگزاری رسمی عربستان، ­ پس از حمله موشکی روز جمعه انصار الله یمن به منطقه نجران عربستان، نشست اضطراری شورای امور سیاسی و امنیتی این کشور جمعه شب به ریاست محمد بن سلمان ولیعهد و وزیر دفاع عربستان در ریاض برگزار شد.

در این نشست برخی موضوعات سیاسی و امنیتی داخلی کشور و نیز تحولات منطقه‌ای و بین المللی مورد بررسی قرار گرفت.

علی العمرانی از فرماندهان گروه انصار الله یمن گفت: نیرو‌های انصارالله دو موشک به طرف منطقه نجران شلیک و این موشک‌ها با دقت کامل به اهداف مورد نظر اصابت کردند.

العمرانی افزود مواضع نظامیان سعودی در مناطق نجران و عسیر همچنین هدف حملات خمپاره‌ای و موشک‌های کاتیوشا نیرو‌های انصار الله و ارتش یمن قرار گرفتند.

 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: آل سعود، آل فتنه ؛ باتلاق یمن ,